Συνάντηση με τον μάνατζερ του Σιμάο είχε το πρωί της Τετάρτης στην Παιανία ο Κάρλος Φρέιτας. Ο εκπρόσωπος του Μοζαμβικανού μέσου μετέφερε πρόταση δανεισμού του πελάτη του, ωστόσο η απάντηση του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου ήταν κατηγορηματικά «όχι». Οι «πράσινοι» θα συζητούσαν μόνο για ενδεχόμενη πώληση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, αφού ο δανεισμός δεν τους εξυπηρετεί σε τίποτα.

Η πίτα τούς φέρνει πιο κοντά
Το μεσημέρι της Πέμπτης θα γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Πέραν των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ, το «παρών» αναμένεται να δώσουν και τα τέσσερα μέλη της διοικούσας επιτροπής, Δημήτρης Γόντικας, Τζόνι Βεκρής, Γιώργος Νίκας και Αδαμάντιος Πολέμης. Μάλιστα είναι πιθανό να μιλήσουν και στους παίκτες της ομάδας, δίνοντας ένα το σύνθημα για να συνεχίσουν την προσπάθεια μέχρι το τέλος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, παρότι η θέση της ομάδας είναι εξαιρετικά δυσμενής.

Δύσκολα ο Λέτο
Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σεμπαστιάν Λέτο στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ. Ο Αργεντινός συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο πόδι και την Πέμπτη θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν θα είναι στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ετοιμοπόλεμος είναι ο Σωτήρης Νίνης, που προπονήθηκε κανονικά ξεπερνώντας το πρόβλημα στον αστράγαλο. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μαρίνος, ενώ λόγω πυρετού απουσίαζε ο Νίκος Σπυρόπουλος.

Πηγή: sportfm.gr