Απομακρύνεται το ενδεχόμενο να καταθέσει νέα πρόταση για την απόκτηση του Μάρκο Πάντελιτς η Βόλφσμπουργκ. Οι «λύκοι», εκτός από το ότι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ντιεμερσί Μποκανί μέχρι το καλοκαίρι, κατέθεσαν πρόταση στη Λίβερπουλ και για τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς. Οπότε, πολύ δύσκολα πλέον θα διατηρήσει το ενδιαφέρον της για τον Σέρβο φορ των Πειραιωτών. Μπαίνει στις προπονήσεις ο Ντουντού. Δεν υπήρξαν συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Πάρντο.

«Ο Πάντελιτς θα φέρει Γιοβάνοβιτς»
Το ενδιαφέρον της Βόλφσμπουργκ για την απόκτηση του 32χρονου επιθετικού «γέννησε» νέα μεταγραφικά σενάρια για τους Πειραιώτες, τα οποία τους έβαλαν ξανά στο «κόλπο» για την απόκτηση του Μίλαν Γιοβάνοβιτς. Ειπώθηκε δηλαδή ότι αν παραχωρηθεί ο Πάντελιτς, τότε ο Ολυμπιακός θα κινηθεί εκ νέου, ύστερα από το σίριαλ του καλοκαιριού, για τον μεσοεπιθετικό της Λίβερπουλ.

Η παραχώρηση του Έντιν Τζέκο στη Μάντσεστερ Σίτι και ο τραυματισμός του Γκραφίτε, ανάγκασαν τους διοικούντες τη γερμανική ομάδα να βγουν στη γύρα για να βρουν επιθετικούς, ικανούς να αναπληρώσουν τα κενά των δύο σπουδαίων ποδοσφαιριστών.

Ο Πάντελιτς βρέθηκε ψηλά στη λίστα τους, έκαναν κρούση για δανεισμό του από τον Ολυμπιακό, αλλά τόσο ο 32χρονος άσος όσο και ο σύλλογος είναι αρνητικοί για αυτό το ενδεχόμενο. Ωστόσο οι Γερμανοί εν τέλει απέκτησαν τον Ντιεμερσί Μποκανί από τη Μονακό και θα κινηθούν και πάλι για τον Πάντελιτς μόνο αν χρειαστούν και δεύτερο φορ.

Βέβαια, στην περίπτωση που οι «λύκοι» καταθέσουν πρόταση, τότε στον Πειραιά, θα επανεξετάσουν το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τον παίκτη, κάτι που πλέον όμως συγκεντρώνει πολύ λιγότερες πιθανότητες.

Ντουντού και πάλι…
Υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλεβέρδε θα πραγματοποιηθεί η απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Ο Βάσκος επέστρεψε από τη χώρα του σήμερα και αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τον Ντουντού, ο οποίος θα επιστρέψει σήμερα στις προπονήσεις.

Δεν συζήτησαν για τον Πάρντο
Συνάντηση με τον Γιάννη Μώραλη είχαν οι εκπρόσωποι του Ούρκο Πάρντο, αλλά από την πλευρά των Πειραιωτών διαψεύδεται ότι συζητήθηκε το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, η οποία λήγει το καλοκαίρι.

Πηγή: sportfm.gr