Όλα είναι έτοιμα πλέον για τον τελικό του Europa Conference League, το βράδυ της Τετάρτης (29/5), ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην κρύβει την αισιοδοξία του για την κατάκτηση του τροπαίου, λέγοντας πως το σκηνικό του θυμίζει το Euro 2004.

Ο έλληνας πρωθυπουργός παραχώρησε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα, όπου αναφέρθηκε σε μια σειρά θεμάτων που απασχολούν τη χώρα μας ενόψει και των Ευρωεκλογών του Ιουνίου.

Ένα από τα θέματα της επικαιρότητας, όμως, είναι και ο ιστορικός τελικός του Europa Conference League, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να φτάσουν στην κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου τόσο για τους ίδιους όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο σε συλλογικό επίπεδο.

Ένας τελικός για τον οποίο ο κ. Μητσοτάκης είναι αισιόδοξος και δεν το έκρυψε με την απάντησή του, όταν δέχθηκε σχετική ερώτηση.

«O Ολυμπιακός έχει το momentum, μου θυμίζει λίγο το 2004. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να σηκώσει την κούπα», ήταν τα λόγια του πρωθυπουργού.