Ο Ματίας Αλμέιδα με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναφέρθηκε στον πατέρα του, που σήμερα (2/1) θα έκλεινε τα 81 του χρόνια. Ο Όσκαρ Αλμέιδα πέθανε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 78 ετών από επιπλοκές που του προκάλεσε ο κορονοϊός Covid-19.

Ο προπονητής της ΑΕΚ ανέβασε μια φωτογραφία που κρατάει μια μαύρη φανέλα με κίτρινα γράμματα και τις σημαίες της Ένωσης και της Αργεντινής που αναφέρει: «Juntos Para Siempre», δηλαδή «Μαζί για πάντα». Σε αυτή υπάρχει μια εικόνα του Ματίας και του Όσκαρ Αλμέιδα να είναι αγκαλιασμένοι.

Στο μήνυμά του, ο Αργεντινός τεχνικός ανέφερε: «Σήμερα θα γινόσουν 81 και θα ήθελα πολύ να σε πάρω και να σου πω χρόνια πολλά μπαμπά, αλλά θα κοιτάξω στον ουρανό και ξέρω ότι θα το ακούσεις έτσι κι αλλιώς, χρόνια πολλά πατέρα».

Ο Ματίας Αλμέιδα ήταν πολύ «δεμένος» με τον πατέρα του και η απώλειά του τού στοίχισε πολύ όπως έχει αναφέρει σε πολλές συνεντεύξεις που έδωσε μετά τον θάνατό του. «Αφότου τον έχασα κι άρχισα και πάλι να δουλεύω ένιωσα τη μεγαλύτερη θλίψη της ζωής μου. Ήταν μια πολύ τραυματική εμπειρία για εμένα», είχε αποκαλύψει και τόνισε πως δούλεψε πολύ με τον εαυτό του προκειμένου να αποδεχθεί πως ο πατέρας του δεν είναι πια στη ζωή. Μάλιστα, τότε ο Αλμέιδα ήταν ιδιαίτερα επικριτικός με τους χειρισμούς της κυβέρνησης της Αργεντινής σχετικά με τον εμβολιασμό των ατόμων. «Αν το είχαν χειριστεί διαφορετικά θα τον είχα κοντά μου», έλεγε.

Σε άλλο πρόσφατο μήνυμά του στο Instagram, ο «Πελάδο» ανέφερε πόσο του λείπει ο πατέρας του, αλλά και το ότι κρατάει πόσο καλά πέρασαν μαζί οι δύο τους, ενώ μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους δύο τους να ψήνουν και να πίνουν μάτε.