Ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές του «πράσινου» ρόστερ που βρίσκεται στο μπλοκάκι αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Το θέμα για μετακόμισή του στη Ρωσία δεν έχει προκύψει από επιθυμία του Παναθηναϊκού να παραχωρήσει τον ταλαντούχο μέσο, αλλά από ενέργειες του ατζέντη του, ο οποίος… ψάχνεται εδώ και καιρό.

Ο εκπρόσωπος του Σιμάο πριν από τις γιορτές είχε ενημερώσει τους ανθρώπους του Τριφυλλιού ότι η Ντιναμό Μόσχας ενδιαφέρεται για τον πελάτη του και πως θα φέρει πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ.

Μια πρόταση που σύμφωνα με πληροφορίες περιλαμβάνει σούπερ συμβόλαιο για τον διεθνή άσο του Τριφυλλιού, αλλά ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν και πόσο ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό. Καταπώς φαίνεται, το οικονομικό παίζει σημαντικό ρόλο στις προθέσεις του μάνατζερ αλλά και σε μια μελλοντική απόφαση του Σιμάο.

Τις επόμενες μέρες σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις, με τον Παναθηναϊκό να είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των Ρώσων και να περιμένει επίσημη πρόταση. Φυσικά ο παίκτης παραχωρείται μόνο με μία καλή οικονομικά προσφορά.

Πηγή: gazzetta.gr