Ο “πόλεμος” μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη συνεχίζεται, με σχετικό πανό να ανεβαίνει και στην Αυστρία, στην κερκίδα της Ραπίντ Βιέννης.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς της Ραπίντ Βιέννης και στο παιχνίδι με τη Ραπίντ Βιέννης εμφανίστηκε πανό με την υπογραφή της Θύρας 13 του “τριφυλλιού”, που φαίνεται να αναφέρεται στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, το πανό έγραφε: «Η ιστορία έχει επαναληφθεί μόνοι σας έχετε αλληλοσκοτωθεί» και είναι προφανές ότι αποτελεί συνέχεια στην αντιπαράθεση των δύο πλευρών –και μέσω πανό– για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι οπαδοί της Ραπίντ είχαν στείλει και στις αρχές του Αυγούστου ένα σαφές μήνυμα προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που φέρονται να είχαν ενεργή συμμετοχή στην δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια, έστειλαν οι οργανωμένοι των Casual Ultra της Ραπίντ Βιέννης.

«Οι δολοφόνοι στο κίνημά μας, σκοτώνουν το κίνημά μας» ανέφεραν χαρακτηριστικά στο πανό οι οπαδοί της Ραπίντ, δείχνοντας ξεκάθαρα την θέση τους για την συμμετοχή οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού στην δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια.