Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία ευέλικτης μίσθωσης οχημάτων FlexCar, που θα αποτελέσει τον επίσημο χορηγό του συλλόγου για τα επόμενα τρία χρόνια, στηρίζοντας τις προσπάθειές του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η FlexCar έκανε δυναμική είσοδο στο χώρο του leasing και της αυτοκίνησης από το 2018, έχει βάλει στο δρόμο πάνω από 10.000 οχήματα και η συνεργασία της με τον Ολυμπιακό αποδεικνύει την υψηλή στόχευσή της, με όραμα την εδραίωση ως τον μεγαλύτερο «παίκτη» στην ευέλικτη μίσθωση, παγκοσμίως.

Με παρουσία, πλέον, στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Ιταλία και προσφάτως στο Μεξικό, η πολυπολιτισμική ομάδα της FlexCar παρέχει μοναδικές προσωποποιημένες υπηρεσίες leasing και τη δυνατότητα ο καθένας να αποκτήσει το όχημα που επιθυμεί.

Ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της FlexCar, Γιώργος Δεσύλλας, σχολίασε ότι «οδηγούμε στο “κόκκινο” και μαζί με τον Ολυμπιακό θα συνεργαστούμε για νέες, ακόμη μεγαλύτερες, μαγικές στιγμές!».

Από την πλευρά του, ο συνιδρυτής και πρόεδρος του FlexGroup, Γιώργος Μπιζάς, δήλωσε: «Με αυτήν τη συνεργασία ενισχύουμε την ερυθρόλευκη παρουσία μας, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο με τον Ολυμπιακό και τον συναρπαστικό κόσμο τού ποδοσφαίρου. Η πίστη και η αφοσίωση σε αυτό που αγαπάμε αποτελούν βασικά κοινά ιδεώδη με αυτά που πρεσβεύει ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του».