Ένας 61χρονος Τούρκος (σ.σ. χωρίς στην ΕΛ.ΑΣ. να είναι βέβαιοι ότι αυτά είναι τα πραγματικά του στοιχεία, καθώς έχει συλληφθεί ξανά κατά το παρελθόν με άλλα ονόματα και εθνικότητες) είναι ο δράστης της δολοφονίας του 63χρονου Βούλγαρου, έξω από 24ωρο κατάστημα εστίασης, στην πλατεία Βάθη.

Το περιστατικό είχε συμβεί την περασμένη εβδομάδα (σ.σ. Τετάρτη 7/6), ενώ είχε καταγραφεί καρέ – καρέ από κάμερες ασφαλείας, με τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής να αξιοποιούν το συγκεκριμένο υλικό και να φτάνουν στη σύλληψη του δράστη. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. του πέρασαν χειροπέδες στην περιοχή των Εξαρχείων το απόγευμα της Πέμπτης (15/6), ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν είδη ένδυσης και υπόδησης καθώς και σακίδιο πλάτης, που έφερε κατά τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση σε κύρια ανάκριση και σε βάρος του 61χρονου εκδόθηκε σχετικό ένταλμα, με το οποίο συνελήφθη και θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι προανακριτικά ο συλληφθείς φέρεται να είπε –όταν του επέδειξαν το βίντεο από τη δολοφονία- ότι «ναι εγώ είμαι, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα γιατί ήμουν πολύ μεθυσμένος. Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό».