Μια νέα μαρτυρία για την «Κιβωτό του Κόσμου» βγήκε στη δημοσιότητα, με έναν πρώην τρόφιμο να αναφέρει ότι τον ξυλοκόπησε άγρια ένα μέλος της ΜΚΟ με αποτέλεσμα να ματώσει και στο τέλος τον έδιωξαν εκτός δομής.

Το άτομο μίλησε στο Mega και ανέφερε πως «το 2019, ο οποίος εκεί πέρα ο … όχι μόνο μου μιλούσε άγρια και με απειλούσε αλλά με είχε χτυπήσει. Με είχε κάνει μα αίματα και επειδή η υπεύθυνη της “Κιβωτού” στα Ιωάννινα ήταν η … πήγα και της το είπα ότι με χτύπησε και ήμουν ματωμένος εκείνη τη στιγμή».

«Αυτή με παρακάλεσε να μην κάνω τίποτα, να μην το δώσω στην Αστυνομία και τέτοια. Ύστερα από εκεί μου είπαν ότι έχω πέντε λεπτά να εξαφανιστώ και με πέταξαν σαν σκυλί έξω», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σημειώνεται, ότι ένα ανήλικο παιδί που ενδεχομένως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στην «Κιβωτό του Κόσμου» έχει μπει στο στόχαστρο της Εισαγγελίας Ανηλίκων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα στοιχεία του νέου προσώπου έχουν προκύψει μέσα από τη μαρτυρία πρώην εργαζόμενου στη δομή που κατέθεσε στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που είναι σε εξέλιξη.