Απίστευτα είναι τα όσα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (1/7) στην περιοχή Νέα Ευκαρπία της Θεσσαλονίκης. Ένοπλοι λήστεψαν βιοτεχνία με είδη συσκευασίας, δάγκωσαν τον γιο του ιδιοκτήτη που προσπάθησε να προστατέψει την επιχείρηση και στη συνέχεια τον πήραν μαζί τους.

Όπως μεταδίδει το grtimes.gr ο ένας εκ των δραστών που λήστεψε την επιχείρηση εισήλθε αρχικά στον χώρο του καταστήματος προκειμένου να ανοίξει την ταμειακή μηχανή. Ο 33χρονος γιος του ιδιοκτήτη ωστόσο, τον αντιλήφθηκε και αναφώνησε «ληστής!».

Τότε, ένας πελάτης ο οποίος βρίσκονταν έξω από το κατάστημα άκουσε τις φωνές και έτρεξε αν πιάσει τον ληστή που προσπαθούσε να διαφύγει. Του έβαλε τρικλοποδιά, με αποτέλεσμα ο άνδρας να πέσει και να χτυπήσει στο κεφάλι του.

Στη συνέχεια, ο γιος του ιδιοκτήτη της επιχείρησης έπιασε τον ληστή, ο οποίος τελικά κατόρθωσε τελικά να διαφύγει καθώς έξω από το κατάστημα τον περίμενε ένα μαύρο βαν, στο οποίο φρόντισε να σύρει και τον 33χρονο.

Η μάχη σώμα με σώμα συνεχίστηκε και εντός του βαν, με τον ληστή και τους συνεργούς του να χτυπούν και σύμφωνα με πληροφορίες, να δαγκώνουν στο χέρι τον 33χρονο.

Το συγκλονιστικό σκηνικό μεταφέρει αυτόπτης μάρτυρας που συνέδραμε την προσπάθεια την επιχειρηματιών, βάζοντας τρικλοποδιά στον επίδοξο ληστή.

Τον παράτησαν στη μέση του δρόμου και επέστρεψε με ωτοστόπ

Οι ληστές τελικά κατέβασαν από το όχημα τον γιο του ιδιοκτήτη της βιοτεχνίας λίγο αργότερα στη μέση του δρόμου και αυτός έκανε ωτοστόπ ώστε να επιστρέφει στην επιχείρηση.

Οι δράστες κατόρθωσαν να διαφύγουν με χρηματικό ποσό από το σημείο.

Ο 33χρονος που πάλεψε μαζί τους μεταφέρθηκε προληπτικά στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Δείτε τη μαρτυρία του πατέρα του 33χρονου που προσπάθησε με νύχια και με δόντια να αποτρέψει τη ληστεία:

«Άνοιξε το ταμείο και πήρε όσα είχε μέσα» ανέφερε ο πατέρας του 33χρονου.

Οι Αρχές πραγματοποιούν αυτήν την ώρα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.