Τέλος στη δράση ενός νεαρού ληστή έβαλαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι κατάφεραν να εξιχνιάσουν τη ληστεία σε βάρος μιας 73χρονης με λεία πάνω από 17.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί, μετά από έρευνες, ταυτοποίησαν και συνέλαβαν ως δράστη έναν 29χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία.

Ο 29χρονος, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, προχθές το πρωί είδε την ηλικιωμένη να μπαίνει σε υποκατάστημα τράπεζας και με τη βοήθεια ενός συνεργού του, που αναζητείται, προκάλεσε φθορά στο λάστιχο του αυτοκινήτου της με σκοπό να μη μπορεί εκείνη να φύγει τόσο εύκολα από την τράπεζα.

Έτσι, κατά την έξοδό της από την τράπεζα και την επιβίβασή της στο αυτοκίνητο, οι δράστες αφαίρεσαν από τη θέση του συνοδηγού την τσάντα της που περιείχε 17.522 ευρώ, χρήματα τα οποία προέρχονταν από την ανάληψη που μόλις είχε κάνει.
Στην κατοχή του 29χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το μεγαλύτερο μέρος του χρηματικού ποσού, καθώς και τα κοσμήματα, ενώ παράλληλα ο δράστης υπέδειξε το σημείο όπου απέρριψε την τσάντα και τα προσωπικά έγγραφα της παθούσας.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του.

Πηγή: seleo.gr