Τέσσερις διαρρήξεις, μια απόπειρα σε καταστήματα και δύο κλοπές οχημάτων εξιχνίασε η αστυνομία σε χωριά της Καβάλας και της Ξάνθης.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές σε έναν 37χρονο άνδρα και δύο γυναίκες, ηλικίας 28 και 17 ετών αντίστοιχα.

Οι τρεις δράστες, μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό τους διέρρηξαν τέσσερα καταστήματα σε χωριά της Καβάλας και της Ξάνθης στις 24 Σεπτεμβρίου και αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους, 1.280 πακέτα τσιγάρων, το χρηματικό ποσό των 210 ευρώ και διάφορα οινοπνευματώδη ποτά.

Σε μία από τις διαρρήξεις αφαίρεσαν τα κλειδιά ενός φορτηγού, το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους, ενώ το εγκατέλειψαν σε χωριό της Καβάλας, από όπου αφαίρεσαν άλλο όχημα με το οποίο διέφυγαν.

Προέκυψε επίσης ότι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν άλλο ένα κατάστημα σε χωριό της Καβάλας, χωρίς να τα καταφέρουν. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα δύο οχήματα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Όλοι οι δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, ενώ ο 37χρονος έχει απασχολήσει και για ληστεία, οι οποίοι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.