Εργαστήριο καλλιέργειας κάνναβης εντόπισαν σε σπίτι στην Κερατέα οι αστυνομικοί και συνέλαβαν έναν 36χρονο, ο οποίος «διαφήμιζε» μέσω forum του διαδικτύου, την προσφορά ναρκωτικών σε μαθητές σχολείων.

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ στην περιοχή Δασκαλειού Κερατέας, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν τον 36χρονος, γιατί μέσα στο σπίτι του είχε εγκαταστήσει το συγκεκριμένο εργαστήριο.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 36χρονος καλλιεργούσε την υδροπονική κάνναβη με σκοπό την περαιτέρω διάθεση και εμπορία, ενώ «διαφήμιζε» μέσω forum του διαδικτύου, την προσφορά ναρκωτικών σε μαθητές σχολείων. Μέσα στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 538 γραμμάρια υδροπονικής κάνναβης, βάρους, ένα ημιαποξηραμένο χασισόδεντρο δένδρο με δύο κορμούς σε πλήρη ανάπτυξη, αποξηραμένοι κλώνοι κάνναβης με φυτικά αποσπάσματα, δύο γλάστρες με φυτά κάνναβης σε ανάπτύξη μήκους, οκτώ φυτά κάνναβης.

Οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμη ένα νάιλον ρολό συσκευασίας για την συσκευασία της προς πώληση κάνναβη, 46 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, μία πλαστική προέκταση κάνης όπλου με φωσφορούχα σκοπευτική ακίδα, ένα μαχαίρι τύπου πεταλούδα, έναν μεταλλικό τρίφτη κατάλληλο για τον θρυμματισμό της αποξηραμμένης κάνναβης καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Ο 36χρονος οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.