Λεκτικό επεισόδιο μεταξύ της δημάρχου Κασσάνδρας και του πατέρα του 19χρονου που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής σημειώθηκε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Πολυγύρου.

Ο πατέρας συναντήθηκε τυχαία με τη δήμαρχο Κασσάνδρας στα δικαστήρια και το επεισόδιο ξεκίνησε όταν η δήμαρχος είπε στον πατέρα «είμαι μαζί σου», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

«Με ποιον είσαι μαζί; Θα σας συνθλίψω», απάντησε εκείνος, ενώ χρειάστηκε και η βοήθεια ενός αστυνομικού που βρισκόταν μέσα στο δικαστικό μέγαρο Πολυγύρου, προκειμένου η δήμαρχος να αποχωρήσει από την πίσω πόρτα.

«Θα μου φέρεις πίσω το παιδί μου; Δεν θα σας σώσει τίποτα… Θα σας συνθλίψω», ήταν η απάντηση του πατέρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η ίδια βρέθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τα όσα έχουν έρθει στο φως το τελευταίο διάστημα.

«Υπήρχε ένα μπάχαλο»

«Αποδείχτηκε ότι υπήρχε ένα μπάχαλο, δεν ήξεραν ποιος έχει την ευθύνη να ελέγχει και ο τρόπος που γίνονταν οι πιστοποιήσεις είναι γελοίος», είπε το πρωί της Τρίτης 27/8 στο MEGA ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Εγώ, ο επιχειρηματίας, που έχω ένα λούνα παρκ, πάω και βρίσκω έναν μηχανολόγο – μηχανικό, τον πληρώνω εγώ για να μου δώσει μια πιστοποίηση. Είναι τραγικό αυτό, γιατί είδαμε ότι χάνονται νέα παιδιά. Πρέπει να μπει ένα σκληρό πλαίσιο ελέγχου, έτσι ώστε να μην μπορεί κάποιος να έχει μηχανήματα τα οποία είναι σκουριασμένα και να βάζει πάνω τα παιδιά του κόσμου», συμπλήρωσε.

«Σε αυτήν την περίπτωση, που διακινδυνεύεται η ζωή ανθρώπων, και κυρίως παιδιών, θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτική η πολιτεία και πρέπει να ελέγχει. Εδώ πραγματικά υπάρχουν προβλήματα σε αυτήν την ιστορία με τα λούνα παρκ που πρέπει και οι εισαγγελείς και οι υπηρεσίες να ελέγχουν», τόνισε από τη μεριά του ο ποινικολόγος, Βασίλης Χειρδάρης.