Ομαδική επίθεση από δέκα άτομα δέχθηκε ένας 13χρονος στην Κουρούτα, με επικεφαλής της ομάδας μάλιστα έναν συμμαθητή του.

Ο 13χρονος από την Ανδραβίδα, φέρεται να βρσικόταν σε επιχείρηση συγγενικού του προσώπου, όπου η ομάδα των 10 του είχε στήσει καρτέρι έχοντας παρακολουθήσει τις κινήσεις του και τις προηγούμενες ημέρες, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Από τα χτυπήματα που δέχθηκε ο 13χρονος τραυματίστηκε σε διάφορα σημεία του σώματός του. Ο νεαρός μεταφέρθηκε με τραύματα στη σπονδυλική στήλη, στον αυχένα και στη γνάθο πρώτα στο Νοσοκομείο του Πύργου, έπειτα στο Καραμανδάνειο της Πάτρας ενώ τελικά έφτασε μέχρι και το Νοσοκομείο του Ρίου.

Το περιστατικό φέρεται να συνδέεται με προηγούμενο επεισόδιο που είχε λάβει χώρα πριν μερικούς μήνες σε Γυμνάσιο της Ανδραβίδας. Τότε, ο συμμαθητής που φέρεται πρωταγωνιστής της επίθεσης στην Κουρούτα, είχε πέσει ο ίδιος θύμα σχολικής βίας από άτομο που τον είχε γρονθοκοπήσει. Την ίδια ώρα μαθητές τραβούσαν βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

Ο 13χρονος είχε μείνει αμέτοχος και βρισκόταν στην πλευρά των παιδιών που παρακολουθούσαν το επεισόδιο χωρίς να παρέμβουν σε αυτό. Τότε, πατέρας και γιος είχαν προχωρήσει σε καταγγελία του περιστατικού στις αρχές με αποτέλεσμα να συλληφθεί η μητέρα του φερόμενου ως πρωταγωνιστή της επίθεσης στην Κουρούτα.