Για την 40χρονη που δολοφονήθηκε στη μέση του δρόμου στο Μενίδι από τον πρώην σύζυγό της μίλησε τη Δευτέρα 20/5 η συνήγορος της οικογένειάς της. Όπως τόνισε, η Ενκελέιντα δεν είχε κληθεί να καταθέσει στη δίκη του 50χρονου, ενώ αναφέρθηκε και στην κακοποίηση των παιδιών τα οποία είχε αποκτήσει ο δράστης με το θύμα.

Ειδικότερα, η δικηγόρος της οικογένειας της 40χρονης μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» και αποκάλυψε ότι το θύμα που είχε καταγγείλει τον πρώην σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία, η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί μία ημέρα μετά τη δολοφονία της, δεν είχε κληθεί να καταθέσει σε αυτήν.

«Η σορός της 40χρονης βρισκόταν στο πουθενά επί 5 ώρες»

«Ο θύτης κακοποιούσε πέραν της γυναίκας του και τα παιδιά τους», είπε και υπογράμμισε ότι θα κινηθούν οι διαδικασίες για να του αφαιρεθεί η γονική μέριμνα για το ανήλικο παιδί ηλικίας 15 ετών που είχε με την πρώην σύζυγό του που δολοφόνησε.

Κλείνοντας η κα Δημητριάδου κατήγγειλε ότι η σορός της 40χρονης βρισκόταν «στο πουθενά» επί 5 ώρες μέχρι τη στιγμή που εντοπίστηκε δολοφονημένη στη μέση του δρόμου.