Παραλίγο τραγωδία με ένα πεντάχρονο αγόρι στην Κηφισιά, που ξεχασμένο από οδηγό και συνοδό πέρασε περισσότερες από έξι ώρες μέσα σε ένα σχολικό.

Σύμφωνα με το «Mega», ο 52χρονος πατέρας του παιδιού μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας της Κηφισιάς και κατήγγειλε ότι στις 8 το πρωί – όπως κάθε μέρα – παρέδωσε το παιδί στο σχολικό για να κατευθυνθεί σε δημόσιο νηπιαγωγείο της Κηφισιάς.

Το αγόρι φαίνεται πως αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια της διαδρομής από το σπίτι στο σχολείο στα πίσω καθίσματα. Τα υπόλοιπα παιδιά αποβιβάστηκαν στο τέλος της διαδρομής (έξω απ’ το σχολείο), ενώ εκείνο συνέχισε να κοιμάται, καθώς ούτε ο οδηγός αλλά ούτε και η 70χρονη συνοδός αντιλήφθηκαν το παιδί.

Έξι ολόκληρες ώρες μετά, το σχολείο ενημέρωσε τους γονείς για το περιστατικό. Φαίνεται πως ο οδηγός επέστρεψε στο σχολικό και βρήκε το παιδάκι, που είχε πλαντάξει στο κλάμα. Σε βάρος του οδηγού αλλά και της συνοδού, που αναζητούνται από την αστυνομία, σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ τρόμο προκαλεί η σκέψη το περιστατικό να είχε συμβεί καλοκαίρι με υψηλότερες θερμοκρασίες.