Η πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ. σχολίασε ότι η κυβέρνηση «πρέπει να κόψει με ένα αίσθημα δικαιοσύνης, είναι εύκολο να κόβει γενικώς» αλλά θα έπρεπε να λαμβάνει υπόψη της τις διαφορές μεταξύ των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Θεωρεί ότι αυτή η προσπάθεια πρέπει να ξεκινήσει από τη μαύρη τρύπα του Δημοσίου, τις ΔΕΚΟ και το τομέα της υγείας. «Ακόμα είμαστε στα λόγια 13 μήνες μετά» όπως είπε. «Πρέπει να πούμε την αλήθεια στον λαό: δεν υπάρχουν αλλού λεφτά» ανέφερε για το Μνημόνιο μιλώντας στον ALTER.

Για τον Γ. Παπανδρέου είπε ότι την ενδιαφέρει να βάλει μια τάξη στα οικονομικά. «Υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία για εθνική συνεννόηση» είπε με νοημα.

Για το κόμμα της διευκρίνισε ότι θα εκλέξει Πρόεδρο στο συνέδριο τον Μάρτιο και επανέλαβε ότι είναι μια συλλογική προσπάθεια, όχι προσωπική.

Αιχμές για τον Αντώνη Σαμαρά άφησε όταν ο Γ. Αυτιάς την ρώτησε σε πόσο καιρό εκείνη θα μηδένιζε το έλλειμμα. «Εγώ δεν είμαι Χάρι Πόττερ» απάντησε. «Όλοι προσωρινοί είμαστε» είπε για την δήλωση του Λ. Αυγενάκη. «Στη δημοκρατία σε στέλνουν σπίτι σου, σε στέλνει ο λαός, το κόμμα σου» τόνισε.

«Έχουμε όλοι τις ευθύνες μας» είπε για το πολιτικό σύστημα. «Εθνική συνεννόηση απαιτείται από όλους μας» κατέληξε.