Η Έλενα Ράπτη Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης αναδημοσίευσε το βίντεο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης για τη Θεσσαλονίκη.

Η βουλευτής δήλωσε ότι η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη που αξίζει να την επισκεφτείς και να τη ζήσεις, να χαθείς στην ιστορία της, να μιλήσεις με τους ανθρώπους, να μπεις στο ρυθμό της και συνεχάρη τους δημιουργούς του εξαιρετικού video παρουσίασης της Θεσσαλονίκης, που κατάφεραν μέσα σε ένα λεπτό να μεταφέρουν στον μελλοντικό επισκέπτη εικόνες, γεύσεις, πολιτισμό και καθημερινούς ανθρώπους που συμβάλλουν στην ομορφιά αυτής της πόλης. 

Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη που αξίζει να την επισκεφτείς και να τη ζήσεις

Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη που αξίζει να την επισκεφτείς και να τη ζήσεις, να χαθείς στην ιστορία της, να μιλήσεις με τους ανθρώπους, να μπεις στο ρυθμό της. Συγχαρητήρια στους δημιουργούς του εξαιρετικού video παρουσίασης της Θεσσαλονίκης, που κατάφεραν μέσα σε ένα λεπτό να μεταφέρουν στον μελλοντικό επισκέπτη εικόνες, γεύσεις, πολιτισμό και καθημερινούς ανθρώπους που συμβάλλουν στην ομορφιά αυτής της πόλης.#ElenaRapti #politician #Greece #thessaloniki #photooftheday #nd #ΝέαΔημοκρατία #visitthessaloniki #tourism4inclusivegrowth#wtd2021

Posted by Elena Rapti on Wednesday, January 5, 2022