Τις θέσεις και τις υποψηφιότητές του για την Περιφέρεια Αττικής παραθέτει ο συνδυασμός «Δημιουργούμε μαζί!», επικεφαλής του οποίου είναι ο Θάνος Τζήμερος.

Το πρόγραμμα του συνδυασμού προβλέπει:

-Ενημέρωση, διαβούλευση και δημοψήφισμα των πολιτών για τις μεγάλες αποφάσεις που θα διαμορφώσουν την εικόνα της Αττικής.
-Εφαρμογή της Πληροφορικής που θα επιτρέψει στον πολίτη να συναλλάσσεται με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας από τον υπολογιστή, το κινητό του ή από τα ΚΕΠ.
-Προγράμματα ουσιαστικής καταπολέμησης της ανεργίας με τη δημιουργία κέντρων επιχειρηματικότητας, επιμόρφωσης και μετεκπαίδευσης και καινοτόμα προγράμματα με εξειδικευμένη στόχευση (Attica Valley, ArtOn).
-Ισχυρό δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης, με αξιοποίηση κενών κτιρίων και κλειστών ξενοδοχείων για τη στέγαση, και φυσικά τη διατροφή απόρων.
Παράλληλα, προβλέπεται η Περιφέρεια να προχωρήσει στην οριστική διευθέτηση:
-Του θαλάσσιου μετώπου της Αττικής με στόχο χιλιάδες μόνιμες θέσεις εργασίας, τουρισμό υψηλού επιπέδου και ποιότητα ζωής στους πολίτες.
-Της διαχείρισης απορριμμάτων, με εγκατάλειψη των ξεπερασμένων ΧΥΤΑ, έμφαση στη διαλογή στην πηγή και επεξεργασία με αναερόβια χώνευση ή/και καύση.
-Της αποχέτευσης, ενός μείζονος θέματος όπου αρκεί η πολιτική βούληση καθώς τεχνικές λύσεις είναι εύκολα εφικτές.
-Της χωροταξίας και πολεοδομίας, με οριοθέτηση των χρήσεων γης και δημιουργία δικτύων και υποδομών πριν την οικοδόμηση.

Υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες:

Κεντρικός Τομέας Αθηνών: Γιάννης Σαρρής
Βόρειος Τομέας Αθηνών: Κωνσταντίνος Ψαραδέλης
Νότιος Τομέας Αθηνών: Γεώργιος Μήτρας
Δυτικός Τομέας Αθηνών: Γιώργος Καισάριος
Πειραιάς: Σπύρος Λιόλιος
Νήσοι: Μιχάλης Σώρρος
Ανατολική Αττική: Νάσος Χρυσίνας
Δυτική Αττική: Ματθαίος Παπακυρίτσης