Υπουργοί, βουλευτές, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και προσωπικοί φίλοι του Αντώνη Σαμαρά ευχήθηκαν την Παρασκευή στον πρωθυπουργό για την ονομαστική του γιορτή.

Σου, εκλέρ και πολύχρωμα ταρτάκια ήταν τα κεράσματα του πρωθυπουργού σε όποιον του ευχήθηκε από κοντά, ενώ στο Μέγαρο Μαξίμου δεν έφθαναν μόνο υπουργοί, βουλευτές και φίλοι για τις ευχές, αλλά και διάφορα δώρα. Από μπουκέτα λουλούδια μέχρι βασιλόπιτες και ολόκληρες γλάστρες με ελιές.

Σύμφωνα με την Espresso, από τους πρώτους που έφθασαν για τα «χρόνια πολλά», στο Μαξίμου, ήταν ο γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Παπαμιμίκος και ακολούθησαν ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου και η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Αννα Ασημακοπούλου.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο υφυπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος, είχε μαζί του ένα πακέτο με κρόκο Κοζάνης από την περιοχή όπου εκλέγεται, καθώς γνώριζε ότι είναι ένα δώρο που ο Σαμαράς θα εκτιμούσε πολύ ως λάτρης της καλής και υγιεινής διατροφής. Πράγματι, το εκτίμησε και με το παραπάνω, καθώς ζήτησε από τη γραμματέα του να μην τον στείλουν σπίτι του, αλλά να τον κρατήσουν στο γραφείο, για να τον βάζει στο τσάι του.