Νέα κόντρα σημειώθηκε στην πρωινή εκπομπή του MEGA με φόντο τις πρόωρες εκλογές.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε, απευθυνόμενος στον κ. Ντινόπουλο, το θέμα των εκλογών με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να απαντά ότι το 70% στις μετρήσεις δεν θέλει εκλογές.

Ακολουθούν επίμαχοι διάλογοι

Χουντής: Αν δεν το φοβόσαστε κ. Ντινόπουλε, ορίστε, προχωρήστε… Εκλογές. Ήδη απειλήσατε σε κάποια στιγμή με δημοκρατικό τρόπο.

Ντινόπουλος: Και μόνο το γεγονός κ. Χουντή ότι λέτε, και μόνο το γεγονός ότι λέτε…

Χουντής: Να τελειώσω και μου λέτε…

Ντινόπουλος: Και μόνο το γεγονός ότι λέτε ότι σε αυτή την συγκυρία χρειάζονται εκλογές για τη χώρα, και μόνο που το λέτε, αυτό είναι δείγμα της ανευθυνότητάς σας. Το επαναλαμβάνω, όποιος κι αν βγει.

Χουντής: Θα σας πω γιατί το λέω

Ντινόπουλος: Το 70% νομίζω δεν θέλει εκλογές

Χουντής: Όταν λέμε ότι πρέπει να γίνουν εκλογές, δεν είναι η επιθυμία μας να φύγετε εσείς, να έρθουμε εμείς, δεν είναι μόνο αυτό. Είναι η κατάσταση που έχει φτάσει η χώρα και δεύτερον διότι αυτά που κάνει η κυβέρνηση ή αυτά που προτίθεται να κάνει, είναι έξω από τις προεκλογικές υποσχέσεις σε σημείο που κι εσείς κ. Ντινόπουλε απειλήσατε στο θέμα των πλειστηριασμών εκλογές. Η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο. Επομένως, ο λαός απαιτεί και κινητοποιείται.

Ντινόπουλος: Μα ποιος απαιτεί; Το 70% δεν θέλει εκλογές. Αμφισβητείτε και τις δημοσκοπήσεις; Τι παραδέχεστε τέλος πάντων από το αστικό καθεστώς;

Χουντής: Δεν παραδεχόμαστε αυτά που κρύβουν την πραγματικότητα.