Επίθεση στα παλαιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που αποχώρησαν από το κόμμα εξαπέλυσε, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Ο βουλευτής του κόμματος αναφέρθηκε στις δύσκολες μέρες που διανύουν στην Ιπποκράτους λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Είναι γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ περνάει δύσκολες στιγμές και δυσκολεύουν πολύ περισσότερο οι στιγμές του όταν υπάρχουν τέτοια γεγονότα. Την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Παπακωνσταντίνου ήρθε στη Βουλή και εξαπέλυσε μύδρους εναντίον του Βενιζέλου και του ΠΑΣΟΚ, όμως ήξερε την αλήθεια», είπε ο κ. Γρηγοράκος.

Και πρόσθεσε: «Ήρθε στη Βουλή και πραγματικά έγινε πολύ συμπαθής με αυτά που είπε και το αποτέλεσμα ήταν 234 υπέρ της παραπομπής του». Τόνισε πάντως ότι: «Όλοι αυτοί που ο Γιώργος Παπανδρέου είχε εμπιστευθεί σε μεγάλα πόστα, φάνηκαν ότι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων. Αυτά τα παιδιά είχαν έλλειψη και πολιτικής και κομματικής και πολιτισμικής κουλτούρας αλλά δεν είχαν το αίσθημα κινδύνου και λειτουργούσαν τόσο αλαζονικά».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «Ο κ. Ξυνίδης έγινε από το πουθενά γραμματέας, έγινε από το πουθενά υπουργός και όταν ήρθε η ώρα να δώσει τη μάχη του για το ΠΑΣΟΚ, μας την έκανε με πηδηματάκια. Τους δώσαμε τόσα πολλά και μας έδωσαν τόσα λίγα. Κάποιοι σαν κι αυτούς δεν έχουν λόγο να ομιλούν».

Αναφέρθηκε όμως και στον Γιάννη Ραγκούση λέγοντας ότι «Ο κ. Ραγκούσης έχει χάσει το μέτρο, θέλει να είναι κάθε μέρα στην επικαιρότητα. Νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει και ένα όριο συμπεριφοράς απέναντι στον πρόεδρο, τον Βαγγέλη Βενιζέλο».