Ανέβηκαν τα πνεύματα στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο «κομοδινί μαλλί» του Πάνου Καμμένου, όπως το χαρακτήρισε. Γι’ αυτό και δέχτηκε τα «πυρά» του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παναγιώτη Μελά, ο οποίος τον χαρακτήρισε «υποκριτή και φαρισαίο», αλλά ο κ. Γεωργιάδης του απαντούσε διαρκώς.

Είπε δηλαδή ότι «την πολιτική υποκρισία δεν θα την ανεχθώ. Ένας άνθρωπος είκοσι χρόνια στο σύστημα και τώρα θυμήθηκε ξαφνικά τα δάνεια, τους τοκογλύφους και άλλα. Σε αυτόν τον τύπο μόνο με το κομοδινί μαλλί μπορώ να απαντήσω».

«Αυτό δεν είναι λογική, είναι κακοήθεια», υποστήριξε ο κ. Μελάς.

Και τότε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του είπε: «Πού ήσασταν εσείς στη Νέα Δημοκρατία είκοσι χρόνια; Περαστικός ήσασταν; Εγώ φταίω για τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας και δε φταις εσύ; Ρωτήσατε ποτέ γιατρέ Μελά πως έβγαινε το κόμμα; Εγώ την υποκρισία δεν την ανέχομαι. Θα πείτε του Καμμένου να προσέχει τα λόγια του γιατί έχουμε μνήμη ορισμένοι στη χώρα».

Πάντως, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τόνισε πως «εσύ ήσουν στον Καρατζαφέρη. Εσύ ήσουν στον Καρατζαφέρη και έλεγες άλλα πράγματα πριν από τρία ή τέσσερα χρόνια. Είστε υποκριτές. Εσύ είσαι Φαρισαίος, εσύ είσαι λογάς και απογοητεύεις το μεγαλύτερο κομμάτι του ελληνικού λαού».

Κι επειδή οι τόνοι είχαν ανέβει, ο Γιώργος Οικονομέας του είπε να κάνουν ησυχία επειδή «σήμερα είναι παγκόσμια ημέρα κατά του θορύβου».