«Στους 156 βουλευτές βρέθηκαν πέντε πιο σκληροί στις εκφράσεις τους. Αυτό δεν πρόκειται να μας σταματήσει με τίποτα» τόνισε ο Γιώργος Πεταλωτής μιλώντας στον Realfm όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα ακούστηκαν στο χθεσινό ΚΤΕ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε ότι πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις αλλά πρόσθεσε: «Δεν συμμερίζομαι τις απόψεις των συναδέλφων μου, όπως ακούστηκαν. Πέρα από λεκτικές ακρότητες που δεν συμμερίζομαι, είναι εποικοδομητικό να υπάρχει αυτό το σκληρό κλίμα για την κυβέρνηση από υπουργούς και βουλευτές».

Ο Γιώργος Πεταλωτής επανέλαβε ότι «οι εκλογές σημαίνουν καταστροφή για τη χώρα.

Όπως ανέφερε, η κυβέρνηση συνεχίζει να είναι υπέρ της συνεννόησης και πρόσθεσε: «Το ζητούμενο είναι το έλλειμμα ασφάλειας και σιγουριάς. Δεν καταφέραμε να εμπεδώσουμε στους πολίτες το αίσθημα ασφάλειας, σιγουριάς και κοινωνικής δικαιοσύνης».

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να είναι ενυπόθηκα τα νέα δάνεια της Ελλάδας, υπογράμμισε ότι «αυτά που λέγονται είναι ανυπόστατα», αλλά σημείωσε ότι «βρισκόμαστε μπροστά σε μεγάλες και γενναίες αποφάσεις».

Ο κ. Πεταλωτής δήλωσε ότι «εμείς κυκλοφορούμε στον κόσμο, παρόλο που κάποιοι προσπαθούν να μας αποκόψουν» και για το κίνημα της Πλατείας επεσήμανε: «Η Πλατεία είναι εκεί. Έχουν συγκεκριμένη θεώρηση. Κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την ανησυχία τους».