Σε έντονο ύφος και με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά κατά του Παύλου Πολάκη μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, καλεσμένος σε τηλεοπτική συνέντευξη στο Action24, εξοργισμένος από την αντίδραση του Νίκου Παππά που βρισκόταν πίσω από τις κάμερες.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο απόσπασμα του βίντεο, ο υπουργός Υγείας, ενώ εξηγούσε το σχέδιο για τις εφημερίες στα νοσοκομεία της Αττικής, αντιλήφθηκε ότι πίσω από τις κάμερες χαμογελούσε ειρωνικά με όσα έλεγε ο Νίκος Παππάς.

«Τώρα ο Παππάς αναρωτιέται. Λες να τον φάμε με τις εφημερίες και τα ράντζα;» είπε ο υπουργός Υγείας. Και συνέχισε τονίζοντας: «Έχουν πάει να με φάνε με Novartis, με ΚΕΕΛΠΝΟ, με συκοφαντίες, με λεφτά, με διαφθορά. Τα έχω γυρίσει όλα πίσω. Πάλι θα αποτύχουν. Δεν έχουν πάει να ζητήσουν μια συγγνώμη από τα παιδιά του ΚΕΕΛΠΝΟ. Τι μας λένε λοιπόν; Αν είναι για πολιτικούς σκοπούς, δεν πειράζει να απολυθούν άδικα δύο άνθρωποι από το Δημόσιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ζητήσει συγγνώμη, για να κάνει το κομμάτι του ο Πολάκης, ο φασίστας».

«Αν το είχα κάνει εγώ, θα με είχατε εκτελέσει στον δρόμο. Δεν τους ένοιαζε να καταστραφούν οικογένειες. Αυτοί είναι οι Αριστεροί που το παίζουν ανθρωπιστές», είπε μεταξύ άλλων.

Κλείνοντας τη συνέντευξη και λίγο πριν αποχωρήσει, ο Άδωνις Γεωργιάδης επανέλαβε: «Το μόνο που τους νοιάζει στον ΣΥΡΙΖΑ είναι το πολιτικό τους συμφέρον, άνθρωποι χωρίς ψυχή. Κυνηγάει ο Πολάκης τα παιδιά του ΚΕΕΛΠΝΟ… Μας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι το να απολύεις ανθρώπους από το Δημόσιο και να τους αφήνεις να πεθάνουν από την πείνα, αν είναι για πολιτικούς σκοπούς, δεν πειράζει».