Θέση για τις εξελίξεις σε ΣΥΡΙΖΑ αλλά και σε ΠΑΣΟΚ, πήρε μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος, δικαιώνοντας μάλιστα τον Στέφανο Κασσελάκη για κάποιες από τις θέσεις του.

Ο Δήμαρχος Βόλου, ερωτώμενος σχετικά με τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε: «Ασχολούνται με το ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, μιλάμε για καρτούνς. Να πω κάτι για τον Κασσελάκη. Αυτά που είπε ο Στέφανος Κασσελάκης τα περισσότερα είναι πολλά σωστά. Γι’ αυτούς τους Ηλιόπουλους, τι δουλειά κάνετε ρε κοπρίτες;»

Ο Αχιλλέας Μπέος που έχει έρθει σε αντιπαράθεση με τον έκπτωτο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κατά του οποίου έχει εξαπολύσει ομοφοβικές ύβρεις, δεν παρέλειψε πάντως να πει μια… κακή κουβέντα και για εκείνον λέγοντας πως «ο Κασσελάκης δεν κάνει ούτε για ιδιοκτήτης ψιλικατζίδικου». Όταν μάλιστα του επισημάνθηκε ότι είναι μορφωμένος, ο Δήμαρχος Βόλου, εξανέστη, λέγοντας:

«Αυτοί οι γραβατάκηδες κατέστραψαν την Ελλάδα. Εγώ παρέλαβα τον Δήμο Βόλου με 3,5 εκατ. ευρώ ταμείο και έχω 22 σήμερα. Δεν είμαι ούτε μορφωμένος, ούτε έχω πάει πανεπιστήμιο. Έχω πάει στο πανεπιστήμιο της ζωής. Ο Κασσελάκης είναι καλός, έχει μια μόρφωση γι’αυτό που είναι όχι για να κυβερνήσει μια χώρα. Όχι για να δώσει λύσεις. Αυτό ισχύει για όλη την Αριστερά. Είναι καταστροφή για την πατρίδα μου γιατί ο Μητσοτάκης και η ΝΔ θα συνεχίσουν να είναι για 20 χρόνια κυβέρνηση, χωρίς αντιπολίτευση ισχυρή».

Σε μια συνολικότερη τοποθέτησή του για την κεντροαριστερά, ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε: «Ο ελληνικός λαός υποφέρει, βογκάει, τι λύσεις εσείς θα δώσετε; Έχετε δουλέψει στη ζωή σας; Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαλυθεί ξεχάστε το. Θα επιστρέψει στο 4%. Και το ΠΑΣΟΚ, δεν υπάρχει ο ηγέτης. Ένας αχταρμάς είναι . Ο Γερουλάνος, ποια είναι η δουλειά του; Δεν έχει σηκώσει ούτε καρέκλα. Δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του. Ήμουν στέλεχος του Ρήγα Φεραίου πριν φύγω για τις ΗΠΑ. Ο Τσίπρας από αυτούς είναι 100 χρόνια μπροστά. Και σε προσωπική συζήτηση που είχαμε κάνει και ο δημόσιος λόγος του, τον πίστεψα. Οι συνεργάτες του ήταν αυτοί που τον ανάγκασαν να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ».