Στην πολιτική εκπομπή του Mega για τις αυτοδιοικητικές εκλογές φιλοξενήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης το βράδυ της Κυριακής (08/10). Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε ξανά στο κ. Κασσελάκη και το αποτύπωμα που έχει στην πολιτική σκηνή τονίζοντας ξανά την πεποίθηση πως δεν έχει εκμεταλλευτεί πολιτικά την μεγάλη έκθεσή του στα μέσα μαζική ενημέρωσης το τελευταίο διάστημα.

Κατά την τοποθέτησή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης μάλιστα αναφέρθηκε και στο γεγονός πως «έπεσε» πάνω στον πολιτικό του αντίπαλο όταν πήγε να ψηφίσει σε εκλογικό τμήμα της Εκάλης το πρωί της Κυριακής.

«Πιστεύω ότι ο κ. Κασσελάκης, αυτή την δύναμη των Μέσων, του trend και της μόδας που έχει δημιουργήσει δεν μπορεί να την κρατήσει για πάντα. Αυτά στη ζωή είναι πράγματα που κρατάνε λίγο. Άρα κατεβαίνει στην κάλπη, φρέσκος αρχηγός τριών εβδομάδων, με όλα τα κανάλια και τις κάμερες από πίσω, να τον κυνηγάνε… Πήγα να ψηφίσω στην Εκάλη και έπεσα πάνω στον Κασσελάκη. Ψηφίζω και εγώ κατά τύχη στην Εκάλη» ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Νίκος Ευαγγελάτος είπε με χιούμορ: «Του κάνατε σπάσιμο!».

«Πάντα εκείνη την ώρα ψηφίζω! Να αλλάξω τις εκλογικές μου συνήθειες για τον Κασσελάκη; Εγώ φταίω που συνέπεσε ο αρχηγός της ριζοσπαστικής αριστεράς να ψηφίζει στην Εκάλη; Αν μου το έλεγαν δεν θα το πίστευα. Συνέβη κι αυτό! Είμαστε δύο Εκαλιώτες στην πολιτική. Ο Κασσελάκης και εγώ» απάντησε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Όταν είδα ότι ήταν ο Κασσελάκης, ήμουν διακριτικός.

Δεν πήγα μπροστά στις κάμερες. Αν ήθελα να κάνω φασαρία, θα είχα μπει μπροστά του και θα έπαιζαν μόνο αυτό το θέμα όλο το βράδυ. Στην ουσία όμως… Ο κ. Κασσελάκης με την ορμή του φρέσκου, με την ορμή των μέσων… τζίφος. Πολύ μέλι από τηγανίτα τίποτα…».