Να είναι η Ελλάδα η ομάδα που θα κάνει την έκπληξη στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού τουρνουά, κόντρα στην Κροατία (29/7) θέλει ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου. Ο Έλληνας πολίστας τόνισε πως τη φετινή σεζόν έχουν δείξει πως τίποτα δεν μπορεί να τους φοβίσει, μίλησε για το κλίμα που επικρατεί στο Ολυμπιακό χωριό, αλλά και για τα γούρια που έχει. Ακόμη, ο 36χρονος αθλητής αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του από την Εθνική ομάδα μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τις προπονήσεις και το κλίμα:
«Καθημερινά κάνουμε δύο προπονήσεις, αρκετά σκληρές για να διορθώσουμε τα λάθη μας τα οποία είναι ελάχιστα, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα της Κυριακής. Είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί το Ολυμπιακό Χωριό στο Λονδίνο είναι από τα καλύτερα που έχουμε επισκεφτεί, υπάρχει οργάνωση και καλή ατμόσφαιρα».

Για το πρώτο παιχνίδι:
«Τα πάντα είναι φυσιολογικά, είμαστε αφοσιωμένοι στο στόχο μας. Μία πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις και ελπίζω κόντρα στην Κροατία να είμαστε εμείς η έκπληξη. Οι Κροάτες έχουν άγχος, εμείς έχουμε δείξει ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο. Ευελπιστώ σε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για τα φαβορί:
«Από τις 12 ομάδες οι εννιά έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μετάλλιο, από τον όμιλο μας η Κροατία και η Ιταλία είναι φαβορί, αλλά και εμείς με την Ισπανία να διεκδικήσουμε βάθρο».

Πηγή: sport-fm.gr