Τη δική της ευκαιρία στο όνειρο του My Style Rocks διεκδίκησε η Σίλια Καραμολέγκου στο δεύτερο επεισόδιο bootcamp του reality μόδας.

Η 26χρονη διαγωνιζόμενη εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή του παιχνιδιού και άφησε άφωνους τους πάντες με την προσωπική της ιστορία.

«Είμαι εδώ, γιατί μου αρέσει η μόδα. Είμαι σε μία φάση που θέλω να ανακαλύψω εμένα, γιατί μπορεί να έχω και κλίση σε αυτό. Θέλει πολλή φαντασία. Τα τελευταία δύο χρόνια έχω περάσει λίγο δύσκολα με την ψυχολογία μου, οπότε θεώρησα ότι είναι ευκαιρία να εστιάσω σε αυτό», είπε προλογίζοντας τον εαυτό της η παίκτρια του My Style Rocks.

«Είχα κάποιες απώλειες στη ζωή μου, απέβαλα δύο φορές, ήμουν έγκυος, ενώ το ήθελα πάρα πολύ. Μου ήταν λίγο βαρύ μέχρι να επανέλθω στα φυσιολογικά. Το σημαντικό είναι πως όλα είναι καλά, μου είπαν ότι ήταν τυχαίο γεγονός», εξήγησε αμέσως μετά η 26χρονη Σίλια, σοκάροντας τους τρεις κριτές του show.

«Μπήκα στη διαδικασία να ψαχτώ σε φόρουμ, να δω πόσες άλλες γυναίκες το έχουν περάσει. Είχα την ανάγκη να μη νιώθω μόνη μου και κατέληξα στο συμπέρασμα πως όλα για κάποιον λόγο συμβαίνουν. Ό,τι είναι να γίνει όταν το θέλει ο Θεός», κατέληξε στην συγκλονιστική της ιστορία η διαγωνιζόμενη του My Style Rocks.

Λίγο αργότερα και αφού άκουσε τα σχόλια για την εμφάνιση και τις στυλιστικές της επιλογές, η 26χρονη Σίλια Καραμολέγκου πήρε τελικά τα 2 από τα 3 ναι και μπήκε στον νέο κύκλο του My Style Rocks.