Μία από τις πιο φιλόδοξες παραγωγές του MEGA που θα πρωταγωνιστήσει στην καθημερινή prime time ζώνη είναι η ολοκαίνουρια δραματική σειρά Ταμπού, που υπογράφει το τρίδυμο των επιτυχιών, Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλλης Νικολάου.

Μέσα στο καλοκαίρι, το επιτελείο της παραγωγής εγκαταστάθηκε στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων, όπου λαμβάνουν χώρα τα γυρίσματα. Το πολυπληθές καστ, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αντρέα Γεωργίου, δίνει τον καλύτερό του εαυτό στο σετ, ενώ τα γυρίσματα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Η ιστορία ξεκινά όταν μια παρέα φοιτητών ανακαλύπτει πως η λίμνη Παμβώτιδα κρύβει κάτω από τα παγωμένα νερά της ένα μυστικό. Αυτό δεν είναι άλλο από το πτώμα μιας γυναίκας, το οποίο όταν αναδυθεί στην επιφάνεια θα φέρει στη ζωή των ηρώων ένα ντόμινο αποκαλύψεων για το παρελθόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σίριαλ θα προβάλλεται αμέσως μετά την επιτυχημένη σειρά «Η γη της ελιάς», των ίδιων δημιουργών, ενώ η πρεμιέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί την τέταρτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Ταμπού: Η υπόθεση – Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Η ιστορία μεταφέρει τους τηλεθεατές στην ατμοσφαιρική πόλη των Ιωαννίνων, όπου ξετυλίγεται το κουβάρι μιας σκοτεινής υπόθεσης δολοφονίας, καθώς το πτώμα μίας γυναίκας ανασύρεται από τη λίμνη Παμβώτιδα, ανατρέποντας τη ζωή όλων των ηρώων. Όλα αρχίζουν όταν μία παρέα φοιτητών ανακαλύπτει πως η λίμνη κρύβει κάτω από τα παγωμένα νερά της αυτό το μεγάλο μυστικό, το οποίο αναμένεται να πυροδοτήσει ένα ντόμινο αποκαλύψεων για το παρελθόν των ηρώων.

Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται η οικογένεια Καρτάλη, η οποία αποτελείται από τέσσερα αδέλφια, που είναι τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Παρά τις διαφορές και τα όσα τους χωρίζουν, τα αδέλφια είναι πολύ αγαπημένα. Στο περιβάλλον της οικογένειας, υπάρχουν πολλοί φίλοι αλλά και κάποιοι ορκισμένοι εχθροί