Το MEGA φέρνει στη μικρή οθόνη μια νέα δραματική σειρά που φιλοδοξεί να κερδίσει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού. Το «Ταμπού» έρχεται το φθινόπωρο να προσφέρει έντονες συγκινήσεις στους τηλεθεατές που αγαπούν την σύγχρονη ελληνική μυθοπλασία.

Το τρίδυμο των μεγάλων επιτυχιών, Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου, προτείνει μια νέα σειρά γεμάτη σασπένς, σεναριακές ανατροπές και έντονο αστυνομικό στοιχείο. Με φόντο την ατμοσφαιρική πόλη των Ιωαννίνων, το «Ταμπού» ξετυλίγει το κουβάρι μιας σκοτεινής υπόθεσης δολοφονίας. Ένα πτώμα ανασύρεται από τα παγωμένα νερά της λίμνης και μια σειρά από συνταρακτικά γεγονότα φέρνουν τους πρωταγωνιστές αντιμέτωπους με τους φόβους και τις ανησυχίες τους.

Μια πλειάδα αγαπημένων πρωταγωνιστών, από κοινού με ένα πλούσιο καστ νέων και ανερχόμενων ηθοποιών αναλαμβάνουν να δώσουν πνοή σε μια τηλεοπτική ιστορία που διαθέτει όλα τα συστατικά για να γίνει η νέα αγαπημένη συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού.

Στο επίκεντρο της ιστορίας της νέας σειράς του MEGA, η οικογένεια Καρτάλη! Τέσσερα αδέρφια, τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά πολύ αγαπημένα. Μοιράζονται ένα ένοχο μυστικό, ένα ανομολόγητο ταμπού από το παρελθόν που παραμένει ανοιχτή πληγή μέχρι σήμερα. Στο περιβάλλον της οικογένειας, αγαπημένοι φίλοι, ορκισμένοι εχθροί και μια μεγάλη παρέα νέων φοιτητών που εξερευνά τη ζωή και τον έρωτα με την ορμή, αλλά και την άγνοια των νεανικών χρόνων.

Ο μυστηριώδης και αινιγματικός κόσμος του «Ταμπού» θα αποκαλύψει τα μυστικά του στους τηλεθεατές το φθινόπωρο μέσα από το νέο πρόγραμμα του MEGA!

Πρωταγωνιστούν: Μέμος Μπεγνής, Κατερίνα Μισιχρόνη, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Ιάσονας Χρόνης, Δώρα Μπηλιώνη, Νίκη Βακάλη, Νικόλας Μακρής

Στον ρόλο της Ελένης, η Μυρτώ Αλικάκη

Μηνάς: ο Γιωργής Τσαμπουράκης

Λευτέρης Ζαμπετάκης

Στον ρόλο του Σταύρου, ο Χριστόδουλος Μαρτάς

Βασιλική Κυπραίου, Αστέρω Κυπριανού

Συμμετέχουν:

Μάριος Μαριόλος, Μαρίλια Μητρούση, Σεμέλη Μητροπούλου, Κάτια Νεκταρίου, Νίκος Μανωλάς, Ανδρέας Γιαννακούλας, Ερατώ Μανδαλενάκη, Εβίτα Αγαΐτση, Σταύρος Χατζαριάν, Θάνος Λάμπρου, Χριστιάνα Βατίστα

Στον ρόλο της Ματίνας, η Αθηνά Ροδίτου

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Σκηνοθέτες: Αντρέας Γεωργίου, Γιώργος Ευαγγέλου

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Ραφαέλλος Γεωργίου, Στέλιος Ευτυχίου, Γιώργος Τσεριώτης

Πρωτότυπη Μουσική: Χρίστος Στυλιανού

Επιμέλεια Μουσικής: Πέτρος Σεργάκης

Executive Producer: Κούλλης Νικολάου

Εκτέλεση Παραγωγής: G&N Make it productions Ltd

Παραγωγή: Alter Ego Media S.A.-MEGA