Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε τα χέρια με τους υπευθύνους του Ant1 την περασμένη Παρασκευή και οι δυο πλευρές προχώρησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο παρουσιαστής του «Πρωινού», το πρωί της Δευτέρας έκανε γνωστό στους τηλεθεατές, μέσα από την εκπομπή του την ανανέωση του συμβολαίου του και όπως είπε χαρακτηριστικά, θα υπάρξει και μια «τυπική» ανακοίνωση από τον σταθμό.

Η «τυπική» αυτή ανακοίνωση, βγήκε πριν λίγη ώρα και χαρακτηρίζει τον Γιώργο Λιάγκα ως «ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής με την οξυδερκή ματιά, την ευθύτητα και το τηλεοπτικό πάθος του».

Η ανακοίνωση του Ant1 αναφέρει χαρακτηριστικά: Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας του με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής με την οξυδερκή ματιά, την ευθύτητα και το τηλεοπτικό πάθος του, θα συνεχίσει να ανήκει στην οικογένεια του ΑΝΤ1, διατηρώντας τη δυναμική του πορεία.

Ο λόγος που άργησε να υπογράψει

Ο παρουσιαστής, τη Δευτέρα εξήγησε ότι άργησε να υπογράψει το συμβόλαιό του, γιατί είχε κουβέντες με τον σταθμό για το πώς μπορεί να εξελιχθεί η εκπομπή του από τη νέα χρονιά. Επίσης αποκάλυψε πως θα έρθουν κάποιες αλλαγές στην εκπομπή «Το Πρωινό» και σημείωσε πως στο συμβόλαιο του υπάρχει και η πρόβλεψη για ακόμα μια εκπομπή, λέγοντας πως δεν πρόκειται για late show.