Στο επίκεντρο βρίσκεται τις τελευταίες ο Νίκος Μπάρτζης στο Survivor All Star, καθώς οι κινήσεις του δεν βρίσκουν σύμφωνους αρκετούς από τους συμπαίκτες του. Ο αγρότης των μπλε άλλαξε τελευταία στιγμή την ψήφο του στο συμβούλιο της Τρίτης (13/6), παραδέχτηκε πως ενήργησε βάση στρατηγικής και οι μαχητές μέτρησαν άλλους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση αντί για έναν. «Στο ατομικό πάμε, όσο περισσότεροι υποψήφιοι τόσο καλύτερα» δήλωσε χαρακτηριστικά και στο επεισόδιο της Τετάρτης (14/6) Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης και Στέλλα Ανδρεάδου έριξαν τα «βέλη» τους κατά του Νίκου Μπάρτζη για την στρατηγική του στις ψηφοφορίες. «Γύρισε την μπιφτέκα τρεις φορές στον αέρα» – «Γιατί κιότεψες τώρα κύριε Μπάρτζη;» ήταν μερικά από τα όσα του… έσουραν και ο ίδιος αντέδρασε για τα σχόλια.

«Άκουσα ότι η Στέλλα είναι αδύναμη και κάτι τέτοια… αρχικά δεν ψηφίζω τη Στέλλα γιατί είναι αδύναμη και να μείνω στο παιχνίδι, η επόμενη ψηφοφορία πάλι δυνατή θα είναι οπότε δεν μου λέει κάτι αυτό γιατί στην επόμενη ψηφοφορία πάλι εγώ θα είμαι μέσα» ανέφερε αρχικά για την συμπαίκτριά του στο Survivor.

«Άμα είναι να αποχωρήσω, θα αποχωρήσω. Εμένα στόχος μου είναι να φτάσω στον τελικό και να πάρω το έπαθλο από κει και πέρα τι μου λέτε δεν έχω ιδέα πείτε ότι θέλετε για να καλύψετε τον κω@@@ σας» συνέχισε εκνευρισμένος.

Σε άλλο βίντεο… πανηγύρισε το γεγονός ότι έκανε άνω κάτω την ψηφοφορία «σας τα έλεγα σε περίπτωση που χάσουμε ο βλάχος θα χτυπήσει… Γιατί όλοι εδώ πέρα το παίζουν έξυπνοι, όλοι το παίζουν ότι δεν μιλάει κανένας με κανέναν, αλλά όπως είδαμε στο συμβούλιο όταν ο Λιανός άνοιγε τις ψήφους Σταυρούλα και Ηλίας την ψήφο τους την είχαν κάνει με καρδούλα από κάτω – με αγάπη ψηφίζουν πάντα – και είδαν δεύτερο όνομα τη Στέλλα, είδα κάτι αντιδράσεις και βλέμματα του στυλ “τι βλακεία κάναμε”».