Την ήττα στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του Survivor All Star της Δευτέρας (12/6) γνώρισε η μπλε ομάδα, η οποία στο συμβούλιο του νησιού, κλήθηκε να ψηφίσει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση που θα προστεθεί στη λίστα όπου βρίσκεται ήδη η Μελίνα των «Κόκκινων», η υποψηφιότητα της οποίας έφερε αντιδράσεις. Ξαφνικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρέθηκε να απολογείται όχι μόνο για τις τελευταίες της ψήφους προς τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά αυτήν την φορά και προς την Μελίνα Μεταξά που έδειξε την δυσαρέσκειά της προς την συμπαίκτριά της.

Πριν οι «μπλε» φτάσουν στο συμβούλιο είχαν συζήτηση στην καλύβα τους, εκεί όπου ο Νίκος Μπάρτζης, πρότεινε στους συμπαίκτες τους, ο ένας να ψηφίσει τον άλλον και να βγουν όλοι στον τάκο.

Ο αγρότης των «μπλε» ήταν δε ιδιαίτερα εκνευρισμένος στο αγώνισμα καθώς δεν κατάφερνε να πάρει νίκη με τίποτα, απέναντι στους «κόκκινους».

Μάλιστα, σε μία από τις αναμετρήσεις με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, μετά την ήττα του, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και άρχισε να κλωτσάει την άμμο μαζί με μία μπάλα, μπροστά από τη Μαριαλένα, η οποία κατατρόμαξε.

Αναφορικά με το τι πρότεινε στους συμπαίκτες του για την ψηφοφορία όπως τους είπε χαρακτηριστικά: «Ο καθένας θα ψηφίσει αυτόν που βρίσκεται στα αριστερά του, έτσι ώστε να βγουν όλοι υποψήφιοι και να μην φοβόμαστε για την 3η ασυλία».

Στο συμβούλιο τώρα μιλώντας για το τι θα αλλάξει στις επόμενες μέρες αναφορικά με τις ψηφοφορίες επέμεινε στη… συμβουλή του λέγοντας «Θα ξεκινήσουμε να πειραματιζόμαστε με τις ψηφοφορίες και να βλέπουμε πράγματα».

Κάποιοι όταν τους έκανε την προαναφερθείσα πρόταση ήταν «μέσα», όμως όπως φάνηκε στην κάλπη, αυτό δεν έγινε και όπως είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μπόγδανος «έλα μωρέ, νομίζαμε ότι έκανες πλάκα», τοποθέτηση που δεν έπεισε τον Μπάρτζη.

Για την ακρίβεια, στην ψηφοφορία, μόνο ο Νίκος Μπάρτζης ψήφισε αυτόν που ήταν αριστερά του, τον Ηλία Μπόγδανο, αλλά και η Σταυρούλα που είχε στα αριστερά της τον ίδιο τον Μπάρτζη, ο οποίος ψηφίστηκε από όλους τους συμπαίκτες του και είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση.

Υποδέχτηκε δε, την υποψηφιότητά του με πανηγυρισμό Βασάλου.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος τώρα συνεχίζει να μοιράζει γέλιο με κάθε του ατάκα. Αρχικά με το τέλος του αγωνίσματος πήρε αγκαλιά το τοτέμ: «Βρίσκομαι σε ερωτικό τετ-α-τετ με την ασυλία».

Στη συνέχεια ο «άχαστος» γυμναστής εξακολούθησε να παινεύει τον εαυτό του: «Κάθε μέρα 5-6 πόντους».

Στο συμβούλιο τώρα και αφού μιλάει με το σύμπαν έχει προβλέψει πότε θα φύγει ο καθένας: «Ο Σάκης φεύγει την άλλη εβδομάδα, έχει τις επιχειρήσεις του».

Μίλησε για το τι θα αλλάξει στις επόμενες μέρες αναφορικά με τις ψηφοφορίες. «Υπάρχουν συναισθήματα και φιλίες, βάζω πάνω την ηθική».

Τέλος ονειρεύεται να σηκώσει το τρόπαιο του Survivor και μετά να ανεβάσει φωτογραφία με αυτό όπως εκείνη του Μέσι όταν πήρε το Μουντιάλ. «Θα βγάλω φωτογραφία σαν τον Μέσι με τον καφέ στο κρεβάτι».