Με το βλέμμα στραμμένο στην δεύτερη ασυλία είναι οι παίκτες του Survivor All Star στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ενώ το θέμα της «φιλίας» και κατά πόσο αυτή μπορεί να ανθίσει στον Άγιο Δομίνικο θα τεθεί γι’ άλλη μια φορά. Η Μελίνα Μεταξά, η οποία βγήκε πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, εκφράζει την ενόχλησή της για το γεγονός πως την ψήφισε η φίλη της Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Από την άλλη η Μαριαλένα βρίσκεται για μία ακόμα φορά απολογούμενη για την ψήφο της. «Σε όλα τα συμβούλια σχεδόν, όλες οι συζητήσεις γυρίζουν με το τι ψήφισα. Έχω κουραστεί» θα πει η παίκτρια.
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την σειρά του δηλώνει πρόθυμος να ξαναβρούν την ισορροπία στις σχέσεις τους, όσο όμως ακούει τα σχόλιά της για την παρέα του με τους Μπλε τόσο δυσκολεύεται να κρύψει την ενόχλησή του.

«Θέλω να τα πούμε, να είμαστε όπως παλιά. Δεν με βοηθάς ρε Μαριαλένα με αυτά που κάνεις» θα πει ο personal trainer.

Η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας φέρνει για μία ακόμα φορά τις δύο ομάδες αντιμέτωπες στο στίβο μάχης. Ποια ομάδα θα καταφέρει να επικρατήσει;

Σύμφωνα με τα spoilers οι Κόκκινοι βάζουν φρένο στις νίκες των Μπλε και τους οδηγούν στην κάλπη για να βγάλουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι παίκτες της Μπλε ομάδας θα βρεθούν αντιμέτωποι με την κάλπη και θα βγάλουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers, ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι ο Νίκος Μπάρτζης.

Η τελική επιβεβαίωση θα έρθει απόψε στις 21:00 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.