Υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι τον ψήφισε και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Το βράδυ της Τρίτης (06/06) o Κωνσταντίνος Βασάλος σημείωσε στην κάμερα του reality πως: «Δεν με ενόχλησε που βγήκα υποψήφιος αλλά με στεναχώρησε η ψήφος της Μαριαλένας. Έχω αντιληφθεί ότι μετά τη Νέα Υόρκη έχει δημιουργηθεί μία νέα φιλία στο Survivor και εδώ θα γελάσετε: η Μαριαλένα με τη Μελίνα ενώθηκαν, έγιναν αχώριστες. Εδώ μιλάμε για αστειότητες».

«Αντί να πάει με το συναίσθημα και να πει “όχι, ο Κωνσταντίνος είναι φίλος μου, δεν τον ψηφίζω”, λέει “ας πάω με τη μάζα, να βγει ο Κωνσταντίνος κι αν χάσουμε και τη δεύτερη, θα ψηφίσουμε τη Μελίνα”. Άρα γλιτώνω τον ποπό μου, δε βγαίνω υποψήφια. Αυτό με ενοχλεί, το συμφέρον. Βγες αν είναι μαζί μας κι εσύ υποψήφια να δούμε», συμπληρώνει.

«Η ομαδικότητα έχει πάει περίπατο, έχουμε μείνει 10 άτομα εδώ πέρα και ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Καταλαβαίνω την αλληλεγγύη των κοριτσιών και προχωράω με αυτό. Αναίρεσες τον εαυτό σου που ζήτησες να ψηφιστείς», είπε ευθέως στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη ο Κωνσταντίνος Βασάλος λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου αγώνα ασυλίας.

Σε άλλο σημείο του επεισοδίου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δε δίστασε να ρίξει τα βέλη του και κατά του Ηλία Μπόγδανου, με αφορμή το σκηνικό με την προκλητική αντίδραση του Νίκου Μπάρτζη κατά την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια.

«Ο Ηλίας Μπόγδανος για ακόμη μία φορά είναι όπου φυσάει ο άνεμος, δε λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Λέει ότι ο Μπάρτζης λέει πάντα την αλήθεια, όταν πριν 2-3 μήνες ήμασταν μαζί στη Μπλε καλύβα και συζητούσαμε πόσο έχει αλλάξει ο Νίκος. Δεν καταλαβαίνω τι φοβάσαι, ρε Ηλία; Θες να πας στον τελικό και να τα ‘χεις καλά με όλους;», σχολίασε ο personal trainer.