Απόψε το βράδυ όσοι επιλέξουν να μείνουν σπίτι θα μπορέσουν να απολαύσουν μια πρωτότυπη ταινία που αναδεικνύει τον ελληνικό κινηματογράφο και λέγεται Ακαδημία Πλάτωνος με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Καφετζόπουλο. Λίγη ώρα αργότερα για κάτι πιο ανάλαφρο έρχεται ο Άστον Κούτσερ να μας διασκεδάσει με τo Παντρευτείτε,χωρίστε…τελειώσατε!

Το newsbeast.gr προτείνει για σήμερα:

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ
Σκηνοθεσία: Φίλιππος Τσίτος
Παίζουν: Αντώνης Καφετζόπουλος, Anastas Kozdine, Τιτίκα Τσιριγκούλη, Γιώργος Σουξές, Κωνσταντίνος Κορωναίος

Ο Σταύρος είναι ένας ψιλικατζής. Η γυναίκα του τον έχει εγκαταλείψει και αρνείται να επιστρέψει – η μητέρα του έχει πάθει ήδη ένα εγκεφαλικό και ο Σταύρος πρέπει να την προσέχει επί 24ώρου βάσεως. Η αγαπημένη ασχολία του Σταύρου και των τριών φίλων του, που επίσης διατηρούν ψιλικατζίδικο στη γειτονιά, είναι το καθημερινό μέτρημα των Κινέζων, οι οποίοι στήνουν το μαγαζί τους απέναντι. Μια δουλειά που δεν έχει τέλος γιατί οι Κινέζοι μοιάζουν να πολλαπλασιάζονται μέρα με την ημέρα. Το μέτρημα διακόπτεται μόνο αν περάσει κανένας Αλβανός. Τότε…
ΕΤ1, 21:15

ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΤΕ, ΧΩΡΙΣΤΕ… ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ
Σκηνοθεσία: Shawn Levy
Παίζουν: Ashton Kutcher, Brittany Murphy, Christian Kane, David Moscow, Monet Mazur

Παρά το διαφορετικό κοινωνικό υπόβαθρο, τους αντίθετους χαρακτήρες και την έντονη αντίδραση των γονιών της, ο Τομ και η Σάρα παντρεύονται. Ο μήνας του μέλιτος όμως αποδεικνύεται επεισοδιακός, ιδιαίτερα μετά την ξαφνική εμφάνιση του πρώην αγαπημένου της Σάρα, ο οποίος έχει ρητή εντολή από την οικογένειά της να καταστρέψει την ευτυχία του ζευγαριού!
ANT1, 22:45