Ένα απειλητικό και μακάβριο μήνυμα έλαβε η Αγγελική Νικολούλη καθώς βρισκόταν στον «αέρα» της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» του τηλεοπτικού σταθμού Mega που μεταδόθηκε αργά τη νύχτα της Παρασκευής (3/2) προς τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ένα από τα κεντρικά θέματα της εκπομπής ήταν η υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, αλλά και η σχέση της κατηγορούμενης με τον εν διαστάσει σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη.

Τότε η εκπομπή έλαβε μήνυμα που σόκαρε και ανησύχησε τους συνεργάτες της Αγγελικής Νικολούλη, αλλά και των καλεσμένων της στο πλατό. Επρόκειτο για ένα απειλητικό μήνυμα κατά της ζωή της δημοσιογράφου.

«Τώρα να δώσουμε σημασία σε αυτό; Είναι κατά το «Νικολούλη, ψόφα», όπως την άλλη φορά. Τώρα θα πεθάνω πριν την ώρα μου; Ούτε για πλάκα δεν είναι αυτό!», είπε μόλις διάβασε την απειλή που εκτοξεύτηκε στο πρόσωπό της και συνέχισε: «Μην δίνετε σημασία σε αυτά. Άκου θα πεθάνω πριν την ώρα μου, μια χαρά κορίτσι…», σχολίασε με χιούμορ.

Φυσικά, το περιστατικό με το μήνυμα προκάλεσε σάλο και στα social media με τους χρήστες του Twitter να αποθεώνουν την Αγγελική Νικολούλη και την αντίδρασή της με έξυπνες ατάκες και αστεία memes.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο εδώλιο η μάνα των νεκρών παιδιών της Πάτρας

Στο μεταξύ, να υπενθυμίσουμε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε ως πρώτος μάρτυρας υποστήριξης της κατηγορίας της εν διαστάσει συζύγου του Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο Μάνος Δασκαλάκης στάθηκε πρώτος ενώπιον του δικαστηρίου και κατέθεσε κατά της εν διαστάσει συζύγου του. Είπε σε δικαστές και ενόρκους όσα γνωρίζει για τον χαμό της Τζωρτζίνας.

«Πριν “φύγει” το βρέφος μας, υπήρξε ένας λεκτικός τσακωμός με την κατηγορούμενη. Ανακάλυψε μια εξωσυζυγική σχέση. Η Τζωρτζίνα ήταν εκεί. Το άκουγε. Πήρα το παιδί μου στο άλλο δωμάτιο. Ήμουν εκτός εαυτού. Της έριξα ένα χαστούκι και έφυγα από το σπίτι. Πληροφορούμαι από την αδελφή της κατηγορουμένης ότι κάτι δεν πάει καλά με το βρέφος.

«Έτρεξα στο σπίτι και είδα την κατηγορουμένη και την αδελφή της να της κάνουν μαλάξεις. Η Τζωρτζίνα ήταν εκεί. Πήγαμε στο νοσοκομείο και μας είπαν ότι το βρέφος απεβίωσε. Παίρνω πρωτοβουλία και κάνω μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Έτσι δημιουργήθηκε η έρευνα για τη Μαλένα».

Στην κατάθεσή του ο Μάνος Δασκαλάκης ισχυρίστηκε ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η εν διαστάσει σύζυγός του έχει ακόμη και τώρα εμμονή μαζί του και συνέδεσε ευθέως τους θανάτους με τις κρίσεις στον γάμο τους.

«Επειδή επέμενα στο διαζύγιο θεωρώ ότι το έκανε για να με τιμωρήσει. Αυτό που έδειχνε σε εμάς ήταν μία μητέρα άψογη. Μετά σκέφτηκα πως δεν γίνεται κάθε φορά που εγώ έφευγα να γίνεται κάτι στα παιδιά. Θεωρώ ότι επειδή εγώ ήμουν ανένδοτος (στο διαζύγιο) έγινε αυτό με το παιδί», είπε.

Ο Μάνος Δασκαλάκης περιέγραψε και τον θάνατο της Τζωρτζίνας. «Στις 29 Ιανουαρίου του 2022 ήμουν στο ΚΤΕΛ όταν με πήρε τηλέφωνο η κατηγορουμένη και μου είπε ότι οι γιατροί προσπαθούν να επαναφέρουν το παιδί. Αυτά έγιναν μέχρι το θάνατο της Τζωρτζίνας μου. Από εκεί και πέρα, σα μάνα των παιδιών μου, όφειλα να τη στηρίξω. Δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα ότι είχε κάνει κάτι στα παιδιά. Είχα δύο πορίσματα που έλεγαν “ηπατική ανεπάρκεια” και “αγενεσία φλεβόκομβου”. Την στήριξα ως όφειλα μέχρι τη μέρα της σύλληψής της».