Ο Σωτήρης Καλυβάτσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την Τετάρτη (22/6) με παρουσιάστρια τη Μπέττυ Μαγγίρα. Ο ηθοποιός έκανε μία αναδρομή στα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση, στην εποχή των ΑΜΑΝ, αλλά και στο θέατρο.

Όταν ρωτήθηκε για την περίοδο των ΑΜΑΝ και αν θα μπορούσε να ξανακάνει τη σημερινή εποχή κάτι παρόμοιο, έδωσε μια πολύ συγκεκριμένη απάντηση.

Όπως είπε, το κόνσεπτ των ΑΜΑΝ δεν θα μπορούσε να επαναληφθεί στις μέρες μας καθώς οι εποχές έχουν αλλάξει.

«Έχει περάσει εκείνο το είδος, προσαρμοσμένο θα μπορούσε. Το politically correct έχει βάλει φρένο στη σάτιρα, δεν είναι τυχαίο ότι δεν υπάρχει καμία σατιρική εκπομπή. Λίγο ο Νίκος Μουτσινάς που κάνει το μεσημέρι. Αν τα βιντεάκια που κάναμε στο ΑΜΑΝ πήγαιναν να παιχτούν τώρα, θα μας κυνηγούσαν όλοι, άντρες, γυναίκες, παιδιά, γκέι, μαύροι, άσπροι, κίτρινοι, κόκκινοι, τα ζώα… Όλοι θα μας κυνηγούσαν», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης και συνέχισε:

«Πιστεύω ότι έχουμε εγκλωβιστεί έτσι κι αλλιώς και δεν βλέπουμε καν αυτά που μας συμβαίνουν. Δεν νομίζω ότι ο κάθε καλλιτέχνης έχει πρόθεση να κάνει επίθεση σε μια ομάδα ανθρώπων» υπογράμμισε.