Ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό, για άλλο ένα μεσημέρι στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» και φυσικά δεν έλειψε, μια από τις αγαπημένες ενότητες των τηλεθεατών, το «Stand Up». Ο παρουσιαστής αρχικά τραγούδησε μια διασκευή του τραγουδιού «Παλιόκαιρος» του Πασχάλη Τερζή αφιερωμένο στα μέτρα του κορονοϊού.

«Μας δίνεις πίσω τη ζωή μας που μας στέρησες πάρε μας πίσω τα μαρκούτσια και ξοφλάμε. Να σου θυμίσω θα ΄ρθουν τουρίστες και ποιος ξέρει τι θα φέρουν. Σεπτέμβρη μην μας πεις στα σπίτια μας να πάμε» τραγούδησε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς.

Στην συνέχεια, ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στην πρόταση του Άρη Πορτοσάλτε να κλείνουν το φως οι πολίτες το φως μια ώρα την ημέρα ώστε να μειώσουν το λογαριασμό της ΔΕΗ. «Οι λύσεις είναι μπροστά στα μάτια μας. Κρύβουν πολλή σκέψη πίσω, πολύ πίσω όμως γι΄αυτό δεν τη βλέπεις» σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς.

Η πρόταση στο Ατζούν Ιλιτζαλί

Ένα από τα «αγαπημένα» θέματα του Νίκου Μουτσινά είναι όσα προέρχονται από το Survivor. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ δεν έχει κρύψει πως οι σκηνές που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο τον βρίσκουν αντίθετο.

«Σε όλα τα νησιά θα πάω εκτός από ένα. Σε αυτό το νησί, εγώ, ούτε για πλάκα!» είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς εννοώντας τον Άγιο Δομίνικο όπου γυρίζονται τα Survivor και έδωσε πάσα για να πέσει το σχετικό βίντεο.

Στα πλάνα που προβλήθηκαν, οι παίκτες του Survivor γι’ άλλη μια φορά «τρωγόντουσαν». «Νοσταλγώ το The Bachelor. Μην βάλετε άλλο βίντεο. Δεν θέλω να δω. Θα συνεχιστεί αυτό; Ως πότε… Γιατί;» είπε ο Νίκος Μουτσινάς και τραγουδώντας συνέχισε: «Ως πότε θα συνεχίσει; Βρε Ατζούν, εντελώς φιλικά μιας και ανήκω σε αυτή την οικογένεια μην συνεχίζεις μόνο που τους βλέπω ανατριχιάζω».