Μπόλικο Survivor είχε να σχολιάσει ο Νίκος Μουτσινάς στο «Καλό μεσημεράκι» το μεσημέρι της Τετάρτης (05/01) και φυσικά το ενδιαφέρον μονοπώλησε ο Βαλάντης. Ο τραγουδιστής ο οποίος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και αγωνίζεται στους στίβους μάχης του Survivor, ήδη έχει καταφέρει να κάνει ορισμένους από τους μεγαλύτερους καυγάδες. Στο στόχαστρο του Βαλάντη είναι κυρίως η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ο Νίκος Μουτσινάς στον «αέρα» της εκπομπής του, Καλό μεσημεράκι, θυμήθηκε τον Τριαντάφυλλο ο οποίος συμμετείχε στον περσινό κύκλο του Survivor καθώς εντόπισε ομοιότητες με τον Βαλάντη.

«Μόνο με τους φοίνικες δεν τα έχει βάλει ο άνθρωπος. Είναι δεύτερη εβδομάδα και κάθε μέρα και πιο πολύ φουντώνει ο άνθρωπος. Φαντάζομαι ότι όλη αυτή η ένταση, αυτό το αυτονόητο, θα τα δίνει όλα στον στίβο. Τσακώνεται με όλους, φωνάζει, δεν παίζει, τραγουδιστής από τη Ρόδο, φταίω εγώ τώρα; Τον βλέπω έτσι και με την κόκκινη μπαντάνα… Είναι λες και γύρισε πίσω ο χρόνος. Και δεν πέρασα και καλά να πεις να το νοσταλγήσω. Εφιάλτης. Δες τι κακό μας βρήκε πάλι. Πάνω που ξεχνούσα τα παλιά, αλλά σήμερα θυμάμαι…», είπε ο Νίκος Μουτσινάς και τραγούδησε για τον Βαλάντη και την ομοιότητα με τον Τριαντάφυλλο.