Η κίνηση του Αλέξη Παππά να κυνηγήσει την Μαρία στην κουζίνα του σπιτιού δεν άρεσε στις υπόλοιπες υποψήφιες για την καρδιά του στο Bachelor. Μεταξύ αυτών και η Ιζαμπέλα η οποία όταν είδε τον εργένη να ακολουθεί την συμπαίκτρια της στην κουζίνα, αναφώνησε ένα έλεος και βγήκε από τη βίλα.

Ο Αλέξης Παππάς, γύρισε στο σαλόνι όπου ήταν μαζεμένες όλες οι κοπέλες για να τις ενημερώσει για το λόγο της επίσκεψης του στο σπίτι του Bachelor. «Θα σας πω γιατί ήρθα αλλά βλέπω ότι λείπει η Ιζαμπέλα» παρατήρησε ο εργένης και αφού του απάντησαν θετικά οι υπόλοιπες εκείνος βγήκε έξω για να τη βρει και για να μάθει για ποιο λόγο έφυγε από το σπίτι.

«Νιώθω χάλια. Έχω κουραστεί. Για να χτιστεί θεωρώ μια σχέση πρέπει να το θέλουν και οι δυο. Δεν γίνεται μόνο εγώ να προσπαθώ Αλέξη μου» είπε η Ιζαμπέλα στον Αλέξη Παππά ο οποίος την ρώτησε αν θεωρεί πως αυτά που της λέει δεν ισχύουν.

«Όχι, πιστεύω σε ότι και να έχεις πει. Σου έχω εμπιστοσύνη. Εννοείται πως θέλω να είμαι εδώ. Για σένα» αποκρίθηκε η παίκτρια και εκείνος της εξήγησε πως έχει στο μυαλό του πράγματα αλλά δεν θέλει να της τα πει γιατί επιθυμεί να δει την έκπληξη στα μάτια της. Τα όσα άκουσε η Ιζαμπέλα ηρέμησαν την παίκτρια η οποία έσπευσε να τον πάρει αγκαλιά.