Οι παίκτες του Survivor βρέθηκαν μπροστά στον Ατζούν Ιλιτζαλί ώστε να μάθουν για ποιο έπαθλο θα διαγωνιστούν απόψε.

Ο Τούρκος παραγωγός τους ενημέρωσε πως οι νικητές της δοκιμασίας θα απολαύσουν ένα εξαιρετικό ταξίδι στο Μαϊάμι και πως το αεροπλάνο είναι έτοιμο και με αναμμένες μηχανές και τους περιμένει ενώ το προσωπικό της Acun Medya είναι έτοιμο να τους ξεναγήσει.

Όμως ο Ατζούν Ιλιτζαλί είχε δυο άσχημα νέα για τους παίκτες. Το πρώτο αφορούσε τον Ηλία Μπόγδανο και το δεύτερο τον Τριαντάφυλλο ο οποίος ανέτρεψε τα δεδομένα του επάθλου.

Το θέμα το οποίο προέκυψε με τον Ηλία Μπόγδανο αφορούσε στο διαβατήριο του το οποίο λήγει τον επόμενο μήνα.

«Ηλία πιστεύω πως στη ζωή κάποιες φορές συμβαίνουν άσχημα πράγματα, αλλά γίνονται για όλα για καλό και δεν πρέπει να μας στεναχωρούν. Το πρόβλημα είναι ότι στην Αμερική θέλουν διαβατήριο έξι μηνών. Αν όμως είσαι ο νικητής του αγωνίσματος θα είσαι προσκεκλημένος στο καλοκαιρινό μου σπίτι στην Τουρκία για όσο θες. Απλά σε προσκαλώ στην Τουρκία και θα είμαι χαρούμενος να σε έχω καλεσμένο μου, θα σε ξεναγήσω και θα το απολαύσουμε» είπε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Σε ότι αφορά τον Τριαντάφυλλο, ο Ατζούν ενημέρωσε τους παίκτες πως λόγω της αδυναμίας του παίκτη να παίξει δεύτερο και τρίτο γύρο στα αγωνίσματα, αποφασίστηκε ώστε να είναι δίκαιος ο αγώνας για όλους, το παιχνίδι να γίνει ατομικό. Οι παίκτες της μπλε ομάδας εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους και έτσι αποφάσισε η νικητήρια ομάδα να πάρει στο ταξίδι και έναν παίκτη της αντίπαλης ώστε να είναι πέντε τα άτομα που θα απολαύσουν το έπαθλο.