Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Έξαψη» του Mega είδαμε πως: Κάποιος ανακαλύπτει την κρυψώνα του Μηνά, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι αθώος. Η Βίκυ περνά χρόνο με τη μητέρα της, αναπληρώνοντας το χαμένο χρόνο. Η Κλαίρη και ο Αλέξανδρος αφιερώνονται στη σχέση τους, μετά από καιρό.

Ο Κωστής βρίσκεται σε αδιέξοδο με την υπόθεση του Μηνά. Η Εβίτα νιώθει χαμένη. Βομβαρδίζει το Τζώρτζη με ερωτήσεις σχετικά με τη Ζωή. Την ίδια ώρα, η Ίριδα αποφασίζει να την αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο. Η Μαρίνα ακολουθεί μια πληροφορία του Θάνου και φτάνει σε μια μεγάλη ανακάλυψη.

Τι θα δούμε όμως απόψε στην «Έξαψη» στις 21:00 στο Mega;

Η Μαρίνα καλείται να διαλέξει ανάμεσα στο καθήκον και το ένστικτό της. Η άβολη συνάντηση Αλέξανδρου, Κλαίρης, Τίμου, Τζόυς, έχει μια απρόσμενα καλή κατάληξη. Ο Θάνος αποκαλύπτει στη Βίκυ τα συναισθήματά του για εκείνη.

Η μεγάλη έκρηξη της Ίριδας, μπροστά στη Ζωή, κάνει τη Βίκυ να την υποπτεύεται όλο και περισσότερο. Ο Μηνάς πασχίζει να αποδείξει ότι οι κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί είναι άδικες. Ο Ορφέας δέχεται μεγάλη πίεση για την υπόθεση, που παραμένει άλυτη. Η Εβίτα και ο Αλέξανδρος καλούνται στο τμήμα Ναυπλίου για κατάθεση.