Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποτελεί παρελθόν από τη Φάρμα, έχοντας αποχωρήσει εδώ και κάποιες ημέρες. Ωστόσο, ο δημοφιλής ηθοποιός κατάφερε να αφήσει το «στίγμα» του στο παιχνίδι, με την απουσία του να είναι αισθητή στους υπόλοιπους παίκτες.

Κατά την αποχώρησή του, ο Στράτος Τζώρτζογλου έπρεπε να υποδείξει και αυτόν που προτείνει για επόμενο αρχηγό, όμως δεν έμεινε μόνο εκεί. Μέσω ενός γράμματος μίλησε τρυφερά για τους πρώην συμπαίκτες του, γεγονός που δημιούργησε μία συγκινητική ατμόσφαιρα στον χώρο.

«Ποιος θα με άκουγε αν φώναζα από τις στρατιές των αγγέλων; Είστε άγγελοι, να το θυμάστε πάντα. Φτάνει να το πιστεύετε και να έχετε δύναμη. Συνέχεια κάθε στιγμή της ψυχής σας, η καρδιά σας το ψιθυρίζει. Να περιμένετε να ξεδιπλωθεί το θαύμα της ζωής. Πρέπει να πιστεύετε σε αυτά για να γίνονται. Σας αγαπώ και προτείνω για αρχηγό σας έναν από τους δύο αρχαγγέλους που ζουν ανάμεσα σας κι αυτός είναι η Φένια», έγραψε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Μάλιστα, η τελευταία συγκινήθηκε με τα τρυφερά αυτά λόγια και ζήτησε να κρατήσει το γράμμα του.

Έπειτα στην ψηφοφορία, δεύτερος υποψήφιος αρχηγός καθορίστηκε η Κυριακή Κατσογρεσάκη, που μονομάχησε με την Φένια Τσικιτίκου για την αρχηγία της εβδομάδας, με την πρώτη να αναδεικνύεται νικήτρια.

Δείτε το βίντεο του zappit:

https://www.youtube.com/watch?v=6wdnwiJM-Fk&t=68s