Ο Τριαντάφυλλος μαζί με τη Μαριάνθη και τον Γιώργο Κοψιδά είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor. Το ταξίδι στο reality επιβίωσης, για έναν από τους τρεις αναμένεται να τελειώσει σε λίγη ώρα.

Καθισμένος στο πλευρό της συνυποψήφιας του, Μαριάνθης, και λίγη ώρα πριν μεταφερθούν οι παίκτες στον στίβο μάχης για να κοντραριστούν για ακόμα ένα έπαθλο, ο Τριαντάφυλλος εξέφρασε την άποψη του για την υποψηφιότητα του αυτή.

«Ο κόσμος έχει δει τα πάντα, βλέπει τα πάντα, έχει δει τι έχει γίνει, έχει δει πόση λάσπη και πόση αδικία έχω φάει όλον αυτό τον καιρό εγώ και η Μαριάνθη» σημείωσε ο Τριαντάφυλλος.

Ο παίκτης των Κοκκίνων ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι υποψήφιος μαζί με τον Γιώργο Κοψιδά γιατί ο κόσμος δεν είναι χαζός. Έχει δει τα πάντα, βλέπει τα πάντα, έχει δει τι έχει γίνει, έχει δει πόση λάσπη και πόση αδικία έχω φάει όλον αυτό τον καιρό εγώ και η Μαριάνθη. Και στο κάτω κάτω ποιος είναι ο Γιώργος Κοψιδάς που θέλει να βγει μπροστά και να διώξει εμένα και την Μαριάνθη; Αυτό ας το κρίνει ο κόσμος. Κάνει αυτά που κορόιδευε και τα λέγαμε όλοι. Έκανε το ίδιο με τη μόνη διαφορά πως έβαλε και καλά μπροστά τον εαυτό του».