Στα οφέλη του ζυμομύκητα «κομπούτσα» θέλησε να αναφερθεί η Σίσσυ Καλλίνη στην πρωινή εκπομπή του Mega, «Πάμε Δανάη» και οι ατάκες που ακούστηκαν ήταν απίστευτες.

Στο πλατό επικράτησε χαμός και μόνο που η κομπούτσα έκανε την εμφάνιση της.

«Πάμε με την Σίσσυ να μάθουμε τι είναι η κομπούτσα, μην βάζετε στο στόμα μου λόγια που δεν είπα» ανέφερε η Δανάη Μπάρκα και έδωσε πάσα στην συνεργάτιδα της να παρουσιάσει το θέμα της.

«Είναι ζυμομύκητας, αναπτύσσεται σε πολύ καλής ποιότητας μαύρο ή πράσινο τσάι μαζί με ζάχαρη. Είναι ένα προϊόν ζύμωσης και αυτό που προκύπτει από αυτό το τσάι κομπούτσας είναι το πιο hot ρόφημα στο δυτικό κόσμο αυτήν την στιγμή. Είναι ένα ελιξίριο ζωής» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Καλλίνη.

«Υπάρχει στα καφέ; Δηλαδή μετά τον καπουτσίνο μπορώ να μπω μια κομπούτσα ζεστή;» αναρωτήθηκε η νεαρή παρουσιάστρια.

Η Σίσσυ Καλλίνη θέλησε να υπερασπιστεί την κομπούτσα της και τόνισε πως: «Έχει πάρα πολλά οφέλη. Δε θέλω να κοροϊδεύετε την κομπούτσα μου γιατί το καταλαβαίνει. Θα την βγάλω έξω» και ανέφερε πως ο ζυμομύκητας μπορεί να αναπτυχθεί.

«Τα κομπουτσάκια δηλαδή» σχολίασε η Δανάη Μπάρκα.

«Στην κομπούτσα μας! Να του την βάλω στο πρόσωπο; Η κομπούτσα στάζει. Θέλω να στη βάλω.Δεν την ψήνω την κομπούτσα και από τις δύο μεριές. Θα την πιεις ή θα στην βάλω» ήταν μόνο μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν στο πλατό του «Πάμε Δανάη» κάνοντας τους πάντες να λυθούν στα γέλια.