Η Μαρία Καζαριάν, με κόνσεπτ πηγαίνω βόλτα στη Λούτσα, εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks 3 ώστε να κριθεί και να βαθμολογηθεί.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος βρήκε ακόμα μια πάσα ώστε να κάνει χιούμορ.

«Η Λούτσα ξέρεις ποια είναι; Η θεία του… λούτσου! Είναι οικογένεια, οι Λουτσαίοι» είπε στην Μαρία Καζαριάν και ξεκίνησε να σχολιάζει την ενδυματολογική της επιλογή.

«Δεν το μελέτησες» της τόνισε μεταξύ άλλων ο κριτής του διαγωνισμού.

Επόμενος κριτής που πήρε τον λόγο για να σχολιάσει και να βαθμολογήσει την Μαρία Καζαριάν, ήταν ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Ελπίζω να μην έδωσες 700 ευρώ για να πάρεις αυτά τα παπούτσια…» ξεκίνησε να λέει ο κριτής και η Μαρία Καζαριάν απάντησε καταφατικά, πως τα αγόρασε. «Όλα είναι δικά μου εκτός από το μπουφάν» είπε η παίκτρια.

«Είναι λίγο αμήχανο αυτό το look όπου και να πηγαίνεις. Μια κοπέλα που έχει στυλ δεν μπορεί για να πάει σε μια περιοχή της Αττικής να ντυθεί λες και ξύπνησε και έχει πονοκέφαλο και έβαλε ότι βρήκε. Αυτή την εικόνα έχεις…» είπε ο κριτής.

«Αυτό ήταν το concept μου» ξεκίνησε να λέει η Μαρία Καζαριάν και προσπάθησε να βολέψει στα χέρια της το μπουφάν της. Εκείνη τη στιγμή όμως ξεπρόβαλε το καρτελάκι με την τιμή του μπουφάν που η Μαρία Καζαριάν δεν είχε αφαιρέσει.

«Ξέρεις γιατί θέλω να στην πω; Γιατί δανείζεστε ρούχα και δεν βγάζετε τα καρτελάκια!» παρατήρησε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Ναι, γιατί θέλω να το δώσω πίσω» δικαιολογήθηκε η παίκτρια και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να το βγάλω το καρτελάκι και δεν θέλω να το αγοράσω το συγκεκριμένο γιατί είναι πανάκριβο».

«Πώς τη βλέπεις τη φάση; Πάτε και δανείζεστε ρούχα, και καλά κάνετε, δεν πρέπει όμως να έχετε μια περιποιημένη εικόνα; Εμένα γιατί να μου το κάνεις αυτό το πράγμα; Εγώ γιατί να βλέπω ένα καρτελάκι να πετάει και να πρέπει να ασχοληθώ μαζί σου; Ενώ εσύ δεν έχεις ασχοληθεί μαζί σου; Βγάλτο και ξαναβάλτο!» ανέφερε εκνευρισμένος ο Στέλιος Κουδουνάρης.