Μία διαφορετική συναυλία από μία τραγουδίστρια που ξέρει πώς να ξεσηκώνει τους θαυμαστές της. Η Δέσποινα Βανδή έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί στις οθόνες του MTV.

Η πρώτη unplugged συναυλία για την φετινή σεζόν του μουσικού καναλιού, πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες και τώρα οι τηλεθεατές μπορούν να απολαύσουν την Δέσποινα Βανδή να ερμηνεύει τις μεγάλες της επιτυχίες σε ένα πρόγραμμα που εμπνεύσθηκε και επιμελήθηκε ο Φοίβος. Μεταξύ άλλων τραγουδάει το «Listen to your Heart» των Roxette, «Somebody told me» των Killers, «Gloria» του Umberto Tozzi, αλλά και μπαλάντες όπως «All by myself» της Celine Dion και «All alone am I» της Brenda Lee.

Highlight της βραδιάς ήταν η ερμηνεία του «Walking on sunshine», κατά την διάρκεια της οποίας η Δέσποινα Βανδή, με απόλυτη άνεση, έβγαλε τις γόβες της και χόρεψε ξυπόλυτη στη σκηνή!

Πλαισιωμένη αποκλειστικά από ακουστικά όργανα, δύο τραγουδιστές που τη συνόδευαν στα φωνητικά και γεμάτη ενέργεια, ενθουσίασε τους λίγους τυχερούς που την παρακολούθησαν από απόσταση αναπνοής σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και ατμοσφαιρικό σκηνικό που έμοιαζε περισσότερο με σαλόνι σπιτιού, παρά με σκηνή.

Η συνέχεια επί της οθόνης την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, στις 22:00 και σε επανάληψη την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, από τη συχνότητα του MTV